Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
  
Google
Ulike måter å oppleve Det Kongelige Palass i Madrid på
fra USD 43,76
Mer informasjon
fra USD 34,00
Mer informasjon
fra USD 58,35
Mer informasjon
Anmeldelser (33 360)
Filtrer anmeldelser
33 360 resultater
Vurdering fra reisende
19 658
10 664
2 515
323
200
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
19 658
10 664
2 515
323
200
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 33 360 anmeldelser
Anmeldt 17. juni 2019 via mobile enheter

Vi snublet tilfeldigvis på palasset på vei tilbake fra en restaurant, da vi i utgangspunktet ikke hadde tenkt å besøke det. Det angret vi fort på når vi nærmet oss. Det var såå fint. Vi fikk bare sett utsiden på kvelden, rett før de slukket lysene. Atmosfæren rundt var deilig. Alle så ut til å slappe av enten ved å ligge på benkene eller rundt fontenen, og nyte omgivelsene, med herlig musikk fra gatemusikanten.

Var en herlig opplevelse, og reiser jeg tilbake til Madrid er første prioritet å besøke palasset og katedralen like ved.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, CamillaG311
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2019

Pent. Hagen er velholdt og området er enormt. Slottet i seg selv er ett imponerende byggverk med mange fine detaljer.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, chercox
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Vi gikk ikke helt inn men hva fint å ta bilde gjennom gitteret og se inn. Stor plass. Blir å gå inn om vi besøker Madrid en gang til.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, amalieolsen93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Slottet var enormt stort og flott å se på. Anbefales absolutt å se. Ikke så mange turister som man kunne forvente.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, MetteNorway76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

En stor del av palasset er «museum» og tilgjengelig for publikum. Pensjonister få 50% rabatt på inngangspengene. I en tredjedel av palasset var det tillatt å fotografere. I resten av palasset var det ikke tillatt med fotografering selv om vaktene ikke grep inn om man tok opp camera/mobilen. Imponerende autentiske møbler fra middelalderen. Ikke minst de kongeliges luksus. Verdt et besøk.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 989aagel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser