En kjempe stor å koselig park med masse å se på. Vi leide lime elektriske sparkesykkel å kjørte rundt inne i parken. Kjempe koselig å kjempe gøy! Masse fine plasser å ta bilde. Anbefales
40 347
14 336
1 615
Har vært her med barn, alene på joggetur, som par, veldig fin park Veldig fint ved vannet men også Krystallpalasset er det verdt å se. Trærne ved inngangen har artig form som gjør deg glad!
Fantastisk å ta en løpetur eller gåtur rundt i denne flotte og store parken som ligger midt i Madrid!
Utrolig flott sted. Mye forskjellig å se på. Vann, elv, servering, båt, trær, roser, kunstverk, yoga.........!
Et must å besøke denne hvis du er i Madrid. Ett virkelig flott park anlegg med fantastiske bygninger. Ligger ikke langt fra Plaza Major.
Her er det fint å dra på tur, flere plasser som har kunstutstillinger, du kan leie robåt, flere uterestauranter. Er du heldig kan du hilse på ridende politi på Andalucía hest.