Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Madrid Walking Tour ved solnedgang med valgfritt Flamenco Show
25

Bestill på forhånd
fra
kr 287,78
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Gran Via på
fra kr 287,78
Mer informasjon
fra kr 112,65
Mer informasjon
fra kr 335,75
Mer informasjon
Innbydende tur Madrid
76 anmeldelser
fra kr 1 786,64
Mer informasjon
Anmeldelser (14 730)
Filtrer anmeldelser
14 730 resultater
Vurdering fra reisende
7 524
5 067
1 714
309
116
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7 524
5 067
1 714
309
116
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 14 730 anmeldelser
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Stor og flott gate bare synd det var så mye veiarbeid nå. Er en god del folk så blir litt å gå i kø men fin opplevelse å mange flotte butikker

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, amalieolsen93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Det var svært mye byggevirksomhet i gaten, og det satte helt klart gaten i et dårligere lys enn den fortjener.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, MetteNorway76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. april 2018 via mobile enheter

Stor gate med mange butikker! Veldig mye folk i denne gaten. Spaserer litt i kø men er en flott opplevelse!

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, FridaFroland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. februar 2018 via mobile enheter

Denne hovedferdselsåra igjennom Madrid er sterkt trafikkert av biler og fotgjengere. Langs gata ligger mange praktfulle bygninger verdt å se. Dette er også gata for shopping. Er du i Madrid sentrum kan du ikke unngå denne gaten.

Dato for opplevelse: februar 2018
1  Takk, TuristenLillehammer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. oktober 2017

Vi pleier som regel bo på en av hotellene på Gran Via. Har en del fine fortausrestauranter hvor man kan sitte å se på folkelivet.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser