Privat tur: Santiago Bernabeu stadion og moderne Madrid med hotellhenting
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Santiago Bernabeu Stadium på
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Etter å ha besøkt ganske mange stadioner i Skandinavia blir jeg positivt overrasket over alt på denne fantastiske arena. Nesten 80 000 personer var på plass, vi kom 25 minutter før kampstart. 5 minutter senere satt vi på plassene våre! Ingen køer hverken ut eller inn. Ikke veldig trangt på Metron til og fra heller. Vi hadde plasser under et av mange tak, det var kaldt ute, men med infravarme var det nesten som å sitte hjemme i sofaen!
Dagen etter gikk vi på Santiago Bernabeu Tour. Vi betalte litt ekstra for «audio tour», noe vi ikke angret. Tenkte at dette skulle ta maks 2 timer, men vi var der nesten 5 timer...
For fotballelskere; anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Lasse K
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk mye for pengene. Guttungen på 11 var helt betatt. Man betaler 25 euro pr voksen og følger en rekkefølge av ting som er verdt å se. Man ser alt, fra bare, garderobe, bane, trofeer, og massevis historie. Tar ca 2-3timer.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, EminaDizdar
Anmeldt 15. april 2018

Hadde sett frem til storkampen mellom byens store lag. Real mot Atletico. Resultatet endte 1-1. Et enormt anlegg der kanskje mange av tilskuerne er noe bortskjemte på resultater. Stor opplevelse.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Otto L
Anmeldt 10. april 2018

Fantastisk opplevelse. Rundtur på egen hånd gir godt nok inntrykk av stadion. Det er bare og møte opp ved billettluke, pris 25 Euro. Du får all informasjon du trenger via video og interaktive bilder. Det er godt skiltet slik at du får med deg alt fra overblikk over stadion til troferommet, garderoben, presserommmet og supporterbutikken. Fotballkamp må bare oppleves. Fantastisk stemning med over 80 000 tilskuere. Bestill kampbilletter på forhånd.

Dato for opplevelse: april 2018
1  Takk, Harald B
Anmeldt 28. november 2017

Var på kamp mellom Real Madrid og Malaga. Var en fantastisk opplevelse å være på stadion, vi satt høyt oppe, men det gikk veldig fint. Et pluss at det var varmelamper der, men et minus at det er lov å røyke inne på stadion.

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, 2014Eva