2 personer ser på dette hotellet
AlgotelsUSD 89
Lol.travelUSD 126
Se alle 16 tilbud
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Vi har tidligere bodd ved dette hotellet, og vært svært fornøyd. Det meste var bedre før..
Vi hadde nå 2 rom, da vår eldste er 13. Vi betalt 660 euro for 2 netter, da forventer man en viss standard..

Det ene rommet var ikke klart på innsjekkingstidspunkt kl 16. Innsjekk tok ca 1 time, resepsjonen fremstod svært lite effektiv.

Rommet ble etterhvert rengjort, men det viste seg at nøkkelen ikke virket, så vi ble bedt om å vente på ny nøkkel på rommet. I 30 grader uten AC (avhengig av nøkkel), ble det etterhvert ganske varmt på rommet. Vi forsøkte derfor å ringe resepsjonen. Der tok ingen telefonen, og vi måtte derfor ned å stå i kø igjen, lenge. 2 timer etter innsjekk hadde vi nøkkel til begge rommene og kunne starte "ferien."

I påvente av nøkkel, fikk vi sett at vi ikke hadde kaffe på rommet (reklamerte for "coffemaker") og skitne laken. Ingen av delene ble ordnet i løpet av oppholdet, tiltross for at vi informerte om det. Housekeeping hadde det nok også litt travelt, for både ved ankomst og etter vasking av rommet etter 1 døgn, lå det igjen putevar og skitne kluter på rommet.

Skitne glass og tallerkner var et stort problem på buffen. For hver ren, var det minst en skitten.

Minigolfen var blitt svært slitt i løpet av årene og for dette skulle de ha 20 euro for en voksen og 2 barn. Tiltross for "alt inkludert."

Her kan mye forbedres og det burde være mulig med enkle grep.

Vedlagt et bilde med utsikt fra rommet. Deilig å slippe støy fra kveldsunderholdningen som varer hele kvelden.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, JulieOefs
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Vi bestilte dette hotellet for mange måneder siden i anledning en tur til Benidorm for å dra i Terra Mitica. Gleden var stor da vi oppdaget at parkbillett var inkludert i hotelloppholdet! Mange penger spart!:) To voksne og to barn på et dobbeltrom gikk helt fint pga store rom og balkong. Morsom underholdning på kvelden, stor frokostbuffet og deilig basseng vi fikk prøvd på morgenen før vi reiste. Hotellet var rent og pent og ga en følelse av luksus med sine fine uteområder, vakker innredning og romslige fellesarealer. Nydelig utsikt over Benidorm skyline og 50 meter til inngangen (egen inngang) til Terra Mitica var et stort pluss! Anbefales på det sterkeste for ei natt eller to i Benidorm hvis du ikke er opptatt av å ligge på stranda eller kjenne på utelivet😊

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, 299maritf
GRAND LUXOR H, Gerente på Grand Luxor Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2018

Dear Marit F,

First of all, please allow me to reply in English as any of our team speak Norwegian. Thanks for your review and for taking the time to recommend our hotel to other users. We are happy to read that for you the stay was excellent. We hope you will have time to visit us soon. All the Grand Luxor hotel wish you a lovely summer!

Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Vennlig og service-minded betjening, rene og fine rom. Fantastiske bassengområder. Gratis billettene til parkene var et supert tillegg, da ble hele oppholdet mer "affordable". Kjekk underholdning for barna på kveldene. Og utrolig flott frokost buffet.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, 566elisabethg
GRAND LUXOR H, Gerente på Grand Luxor Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2018

Dear Elisabeth G,

First of all, please allow me to reply in English. Unfortunately we still not have any staff member who speaks Norwegian. However we will work on it 😊 Thanks for taking the time to recommend our hotel to other customers. We are so glad to read you had time to enjoy the hotel and the theme park. Next time we are sure we will surprise you with new activities and facilities. Kind regards from all of us!

Anmeldt 7. oktober 2017 via mobile enheter

Et veldig flott hotell som har alt. God service, rikholdig frokost, flotte rom, nydelig bassengområde og gode treningsfasiliteter.
Bør ha bil i forhold til avstand til strand og byene i nærheten. Flott med nærhet til fornøyelsesparker.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Takk, fidjiis
Representante_Parque, Director General på Grand Luxor Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2017

Dear fidjiis, excuse me for replying in English as my Norsk is a bit rusty ;)
We just wanted to thank you for your recent visit and express our gratitude for recognizing our service, food and facilities. We are so glad we matched your expectations and we certainly hope to host you in a future visit to sunny Alicante. Tusen takk!!

Anmeldt 10. august 2017

Flott hotell, fine rom som er nye og veldig delikate.. Bra service og flott frokost buffet.
Maten er for mest spanske og savnet litt mere turist vennlig mat på middag .. Men maten var god :) litt kritikk til parken ved siden av er at de spiller musikk/åpnings musikk lenge etter stengetid??? Veldig slitsomt for oss med rom mot inngang... Prøv å få rom mot byen må jeg virkelig anbefale pga støy hele døgnet .. Orket ikke å sitte på balkongen ... Flott service fikk tannbørste,kam,masse sjampo og bodylotion hver dag. Underholdningen var ok. Dette hotellet er billig i tanke på hva man får av biletter til park .. Så hit skal vi tilbake igjen siden parken ved siden av hotellet også er kjempe bra

Romtips: Husk rom mot by/hav siden det er mye støy med rommene mot parken terra m
Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste med familie