Bassengomrpdet er nydelig (begge er bra), ikke for mange solsenger, og heller ikke for mange mennesker. Rolig og deilig, inntil klokken tolv, da hotellet åpenbart ser det som sin oppgave å sørge for at ingen skal snakke sammen, lese eller bedrive noen annen for for bedagelighet.
Hageanlegget er fabelaktig. Kudos til både dem som har planlagt denne hagen og til dem som vedlikeholder.
Anlegget er altså riktig bra, med unntak av èn eneste ting.
Servicen er av det verste jeg har vært borti. Noensinne. Vi spiste middag på hotellet første dag. Maten var ikke særlig god, men den var til gjengjeld særdeles "barnevennlig". Etter middag liker jeg kaffe, og bestilte det.
Nei. Ikke noen forklaring, ikke noe tips om hvor man kan gå for å få kaffe, bare et nei.
Det er heller ikke mulig å få kjøpt flere kaffekapsler til rommet enn det som deles ut hver dag. Det skal være alkohol i en drink, mener bartenderen, og vi må krangle med ham for å få blandet noe uten alkohol til ti-åringen vår....Vi kom inn i en lobby. Tom og diger og vakker. Ble tatt i mot av en flott og effektiv mann, med utmerket engelsk. Rommet er et av de fineste jeg har sett, stort og luftig og lekkert på alle måter. Klesskap, kaffe og te, vann og kjøleskap, god plass til to store dobbeltsenger, arbeidsplass og stor terrasse. Stort, flott bad med alt hjertet kan begjære.
Anlegget er altså riktig bra, med unntak av èn eneste ting.
Det er heller ikke mulig å få kjøpt flere kaffekapsler til rommet enn det som deles ut hver dag. Det skal være alkohol i en drink, mener bartenderen, og vi må krangle med ham for å få blandet noe uten alkohol til ti-åringen vår. Et fåtall av de ansatte snakker noe annet enn spansk, og med unntak av èn bartender og den før nevnte bellboy, så virker ingen av dem synderlig interessert i å gjøre det man må anta at de blir betalt for.
Jeg regner i grunnen med at betjeningen ble borte under pandemien og at managementet ikke har klart å hente inn igjen bra ansatte etterpå, for det de har nåm er de overhodet ikke tjent med.
Pluss for tilgangen til flere flotte fornøyelsesparker.Mer
Vis mindre