Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk”

D-VORA Gastrobar ( Dvora )
Bestill bord
2
tir. 15.10.
20:00
Vurdert som nr. 21 av 1 067 Restauranter i Benidorm
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 18 - USD 24
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. september 2019 via mobile enheter

Nydelig plass, nydelig beliggenhet og nydelig mat. Fantastisk skinke, ost, hovedretter og drinker. Utsikten over Middelhavet og stranden i Benidorm er utsøkt. Utmerket service. Dyrt, men verdt pengene.
Anbefales.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Rune1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (564)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 564 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

Nydelig utsikt over middelhavet.
God service og nydelig mat med en spesiell vri.
Masse god vin i menyen til maten.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, magnusjenderaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Her spiste vi den beste biffen vi har smakt i Spania. Flott utsikt, gode smaker og fantastisk service! Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, andr_k803
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Flott beliggenhet, nydelig mat, veldig moderne spisested, fantastisk service. Beste stedet å spise i Benidorm!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Linnwk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk restaurant. Gourmet beef burger var utrolig god! Meget hyggelig betjening. Tommel opp! ⚅ Spesielt og ha sånn utsikt under måltid. Oppleves gjerne en gang til

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Richard N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på D-VORA Gastrobar ( Dvora ), så også på

 
Benidorm, Costa Blanca
 

Har du vært i D-VORA Gastrobar ( Dvora )? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din