August
Norge
Anmeldelse av Melia Villaitana
1,0 av 5 boblerAnmeldt 18. mars 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: mars 2024
Guest Experience, Guest Services / Front OfficeMelia Villaitana, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. mars 2024
Dear Guest,

Thank you for taking the time to write your review. We are sad to read the description, it is far from what we really want to convey and make you experience during your stay.

I am Carla Maestre the Assistant Guest Experience Manager at Meliá Villaitana. I would like to talk to you about what happened. If you wish you can write me directly to my personal email carla.maestre@melia.com, I will contact you personally.

I look forward to hearing from you, if you give me the opportunity.

Thank you in advance for your valuable time.

Best regards,

1 705
2 965
1 705
Anmeldt 2. juli 2023 via mobile enheter

Konferansedeltagelse i 4 dager på denne flotte plassen. Rakk ikke å prøve ut alle fasiliteter, men veldig bra frokost, ok rom, men bærer vel litt preg av slitasje. Flere bassenger, men litt begrenset utvalg i bassengbaren som også stengte tidlig. Fint "torg" og hyggelig bar i forbindelse med den. Litt varierende hurtighet på servering.

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, 47henningl
Guest Experience, Guest Services / Front Office på Melia Villaitana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2023

Estimado 47henningl,

Gracias por su amable comentario.
¡Estamos muy contentos de saber que su experiencia general de Meliá Villaitana durante su estancia fue buena! Sus elogios sobre nuestros servicios hacen que todo nuestro trabajo y esfuerzo merezcan la pena. Mi más sincero agradecimiento por sus amables palabras.

Deseamos tener el placer de saludarle pronto.
Un cordial saludo,
Alejandro - Guest Experience

Anmeldt 16. oktober 2019

Hotellet er et vakkert og spesielt hotellkompleks med flere pools og restauranter hvor de fleste dessverre er stengt på denne september/oktober. Hyggelig personale, rent og pent overalt. Hotellet har to golfbaner innenfor gå avstand.

Man kan kjøres ned med boogey av velvillige ansatte på hotellet. Turen tar 40 sekunder. Banene, en par 72 parkbane Levante og Poniente par 62 med utfordrende juv og blinde utslag gjør golfen veldig variert. Banene er av god kvalitet og meget velstelte. Noe negativt må være bunkerne som tildels er harde med lite sand. Flott utstyrt Pro-shop hvor man kan kjøpe det man trenger til en golfrunde og vel så det til en veldig høy pris. De ansatte i shopen kunne vært hyggeligere og mer service innstilt. Det er startere på hver bane, og jeg må fremheve Javer en fremragende, hyggelig og en starter med godt humør. NB Vi kunne ikke kjøre booghey på fairway da såing etc ble gjort i denne perioden. Det medførte tildels lange spaserturer til og fra boogey til ball.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, Terje J
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk flott anlegg og fine rom! Godt renhold på rommene og god aircon. Hyggelig personale! Det som trekker mye ned er maten på hotellet, og litt dårlig renhold rundt bassengområdet og generelt på anlegget.
Styr unna resturantene om du vil ha god mat.
Dette hadde vært et nydelig område om serveringsplassene hadde levert.

Dato for oppholdet: august 2018
1  Takk, 317elind
Leandro D, Director de Relaciones con Clientes på Melia Villaitana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2018

Dear Elin D,

First of all we would like to thank you for share with us all your experience at Melia Villaitana. We are really pleased to know that our associates makes you feel like at home.

We are sorry to hear that you were not satisfied with all our services. We apologize for any inconvenience caused. Do not hesitate that every single comment will be carefully analyzed, following our continuous improvement plan.

Kind regards,

Guest Experience Team

Anmeldt 27. juli 2018

Nydelig område og veldig barnevennlig hotell. Flott bassengområde og deilig med egne pool towels. Herlig buffet! Vi er glad vi bestille halvpensjon. Stemningsfullt å sitte ute å spise på kvelden. Særlig etter å ha vært på aktiviteter utenfor hotellet hele dagen. Tips er å bruke tid på å utforske hele hotellet. Vi gikk glipp av en del fordi vi ikke fikk tilstrekkelig informasjon om det fulle tilbudet.

Dato for oppholdet: juli 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, 895jeanettes
Leandro D, Equipo de Guest Experience på Melia Villaitana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2018

Dear Jeanette S,

Thank you very much for the time you took in writing your impressions about our hotel on TripAdvisor after your recent visit.

We hope to welcome you back in a near future. Do not hesitate to contact us directly in advance.

Sincerely,
Guest Experience

Anmeldt 7. august 2017 via mobile enheter

Bodde her i 10 dager juni/juli 17. Hotellet er egentlig en liten landsby, der rommene ligger samlet i flere bygninger. I starten var det faktisk noe vanskelig å finne fram. Rommet var stort og luftig med gode, litt harde senger. Servitører var lite serviceminded og det tok tid å oppnå kontakt. Kunne ikke engelsk, og jeg ikke spansk så litt vanskelig med kommunikasjon. Maten var god og bassengene flotte. Tok ca 10 min inn til Benidorm med taxi. Ca 12 €

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, gamlehuset
Edurne C, Guest Experience Coordinator på Melia Villaitana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2017

Kjære Anne,

Takk til å dele dine kommentarer med oss gjennom Tripadvisor .

Bortsett informasjon om hva vi, håper vi at du likte resten opphold fordi vi jobber veldig hardt for å gjøre dine dager med ro er stor.

En stor hilsen fra Meliá Villaitana!

Pedro Fernández,
Guest Experience Coordinator