Åpen i dag: 10:30 - 17:00
Lagre
Hopp over linjen: Terra Natura og Aqua Natura Combined Ticket (1 dag, 2 parker)

Bestill på forhånd

fra USD 24,76
1 181
1 181
Anmeldt 17. august 2019 via mobile enheter

Når vi kom inn i parken leide vi oss en vogn som begge våre barn kunne sitte i. Dette gjorde turen gjennom parken mye enklere.

Dyrene har flotte områder å gå på, noen av dem går «fritt». Mange flotte dyr å se på, utrolig kjekt å få med seg elefantforing, som var den eneste matingen vi fikk med oss. Ellers var alle dyrene våkne og kvikke.

Hadde bestilt billetter for terra natura og qua natura med mat, og spurte hvor vi kunne bruke dem. Hvor som helst var svaret, men de anbefalte at vi brukte dem i badelandet for å få mest utav kupongene. Det hadde de helt rett i.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, 252camillas
Anmeldt 23. juni 2019

Leste rundt og tenkte at dette var en bra dyrepark der flere skrev at det virket som at dyrene hadde det bra. Når vi kom til dyreparken var det et helt annet inntrykk. Flere av dyrene går i sirkel på små områder og er stresset. Blant annet leopardene og andre firbente. Fuglene som står på «utstilling» var og forferdelig å se på, der fuglene prøver å flakse med vingene, hoppe opp og bite av seg lenken som var festet til klørne. Et veldig skuffende besøk der man syns synd i dyrene...

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, CharlotteG2254
DireccionTerraNatura, Gerente på Terra Natura Benidorm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2019

Buenas tardes:
Sentimos mucho la percepción que se ha llevado durante su visita.
El diseño de las instalaciones de animales se realiza siguiendo las exigencias de la Administración y la legislación española e intracomunitaria en cuanto a espacio y equipamientos. No obstante, en coherencia con nuestra política de mejora constante, varios proyectos de crecimiento de instalaciones están en curso.

Nuestras aves rapaces son ejemplares irrecuperables cedidas por la Administración (heridas por la mano del hombre) que encuentran refugio en Terra Natura y participan en las labores de sensibilización. Pasan algunas horas del día en estos posaderos, como lo harían en su medio natural y el resto del tiempo en zonas habilitadas especialmente para su bienestar. El motivo de sujetarlos con estas “pihuelas” es precisamente para evitar que se puedan dañar si son asustadas por algunos visitantes desaprensivos.
Un saludo.

Anmeldt 30. mai 2019 via mobile enheter

Mannen min, jeg og vår datter på 6 år besøkte parken i mai 2019. Vi hadde en fin opplevelse alle sammen og synes det så ut som dyrene hadde det bra. Maten var grei nok. Høydepunktet var mating av tigere og der man kunne gå inn til hjorten og geitene.

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, Elinhe
Anmeldt 24. april 2019 via mobile enheter

Flott plass å dra med barna når det er overskyet og ikke altfor varmt. Mye å se og ikke for tungt for barna å traske rundt.

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, rolfp103
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Parken er omgitt av flotte fjell og med fin utsikt. Pent opparbeidet beplantning og mange spennende dyr. Flere av dyrene, feks jaguarene, løvene og tigrene, har svært lite plass. Trist å se. Mattilbudet var ensformig med frityr og hvitt brød. Selv i India med Gara masala restauranten var det frityr og pommes frites, og ingen indisk antydning i mattilbudet. Ok pris, men ikke et sted jeg vil dra tilbake til.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Kajastrom