Raskt og effektivt. Rent og pent på miniibussen. Lite minus for kald aircondisjon, men vi varslet... les mer
Topp service fra Beniconnect, både ved ankomst og på retur. Bestilte via nett og er veldig fornøyd... les mer
Punktlig og flott service, ble hentet på flyplassen i Alicante og fraktet til Albir, og retur ved hjemreise. Kan absolutt anbefales og vi bruker nok Beniconnect ved neste reise.
Vi er glade for at vi ga deg en god service. Vårt mål er å gi kvalitet, god valuta for pengene, overføre løsninger for alle våre kunder. Vi gleder oss til å se deg igjen i nær fremtid.
Presis og flott service,flotte biler som hentet oss på flyplassen i Alicante og kjørte oss til Calpe og tilbake igjen.Det samme i 2016,og nøler ikke med og bruke Beniconnect igjen.
Familie på 4 som skulle fra Flyplassen i Alicante til Hotel Servigroup i La Cala (Benidorm). Flyplass transport ble tilbudt av mange ulike aktører og etter å ha brent oss på tilfeldige valg tidlige tok jeg nå kontakt med hotellet for å høre hva de anbefalte. De ga ett svar: Beniconnect. Dette er et stort selskap med mange busser/minibusser. Vi valgte express og avreise til hotellet var som avtalt innenfor 30 minutter etter vi ankom skranken til Beniconnect. Vi hadde kun ett stopp før vi ankom vårt hotell (5 minutter mer tid enn beregnet for taxi!). Ved hjemreise ble vi plukket opp 5 minutter før avtalt tid og fraktet direkte til flyplassen. Smertfri transport verdt pengene sine.
Kommer på tiden, ingen lang ventetid på flyplassen. Flotte busser og hyggelige sjåfører. Mange muligheter, betal litt mer, så blir det færre stopp.
God service. Enkelt bookingsystem du bestiller på nett og får bekreftelse på epost. Egen chat på siden om du har spørsmål. God pris og valgfri transport alt fra taxi , shuttle bus og bus. Kan også kjøre deg til døren. Vi er veldi fornøyd med dette selskapet.
Tusen takk del av teamet som er Beniconnect. Vi ønsker å se deg snart bruke vår tjeneste til flyplassen.
Vennlig hilsen,
Oscar