Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sentral beliggenhet I Calpe”
Anmeldelse av Pizzeria La Rusticana

Pizzeria La Rusticana
Vurdert som nr. 49 av 358 Restauranter i Calpe
Kjøkken: Italiensk, Pizza
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 12. desember 2018

Meget variert meny med mange og gode valg. Koselig restaurant og svært hyggelig betjening.. Billig mat og drikke. Gode (kanskje vel mye?) i porsjonene, kan godt deles. Billig og god vin.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Ole1204
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (792)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 792 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Nydelig mat og hyggelig service, spiste salat og spagetti carbonara. Carbonaraen var veldig bra, det er virkelig noe de kan lage. Øl og vin og avsluttet med kaffe og fikk grappa på huset. Topp.

Dato for besøk: november 2018
Takk, AnneBerit64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Meget god pizza i flere varianter☀️ Anbefales! Spessielt pizza nr.27
Ligger fint til i sentrum av Calpe✌️

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Einviken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. oktober 2017 via mobile enheter

Meget rask service, fine og koselige lokaler både ute og inne. Maten var meget god og de hadde et godt utvalg.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, 827knutw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2017 via mobile enheter

Grei pizza, mer fyll og ost enn jeg forventer av italienere. Bunnen manglet dette siste piffet av italienske pizzaer. Storfornøyd.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, 884agathel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pizzeria La Rusticana, så også på

 

Har du vært i Pizzeria La Rusticana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.