“Koselig restaurant og personalen”
Anmeldelse av La Atmosfära - STENGT

La Atmosfära
Anmeldt 8. september 2022 via mobile enheter

Kjempegod mat og hyggelig personale. Vi spiste kyllingfilet, torsk, dagens 3 retters meny + burgere. Alle veldig fornøyde👍 Dessert creme brule og en fantastisk sjokolade fondant.
Alt lagd fra bunnen av.
Veldig godt alt sammen👍

Dato for besøk: september 2022
Takk, taunus61

Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Helt magisk mat! WOW 🤩

Vi booket bord noen få timer i forkant og var så vidt vi fikk bord, heldigvis! Menyen er skandinavisk og mange kjente retter men smakene har den svenske kokken klart å treffe helt perfekt. Spartansk og enkel restaurant men maten er helt unik. Spist på mange forskjellige restauranter ila sommeren men denne tok absolutt første plassen denne gangen! Book bord og nyt en amazing middag! 🥰

Takk for en flott kveld her La Atmosfärq ❤️

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, Simone G
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Vi fikk bestilt drikke etter at vi hadde sittet ved bordet i 35 minutter. Hører med til historien at det var 33 greit varme grader denne kvelden. Matbestilling ble tatt når nesten 1 time (!!!!!!!!!) var gått. Hyggelig servitør og god mat, dessverre stopper det der…. Maten kom til bordet 1 time og 45 minutter (!!!!!!!!) etter vi ankom restauranten. Ingen oppfølging av servitøren på drikke gjennom hele besøket og vi måtte gå inn i restauranten ved flere anledninger for å få bestilt ønsket servering. Når vi etterlyste maten gikk vi beskjed om at de ikke hadde kapasitet til ett så stort bord (11 pax med både store og små gjester) som vårt var. Servitøren kunne fortelle at de hadde kun en kokk på jobb og at det da ble for mye å klare på en servering. Skal sies at restauranten kun hadde gjester fra 3 andre småbord (som allerede hadde spist når vi bestilte mat) i tillegg til vårt.
Toppen kom ved veis ende og vi skulle betale! Servitøren kunne da fortelle at de kun tok betaling kontant. Vi ble henvist til å gå ned til strandpromenaden for å ta ut i minibank.
Fantastisk 😂🤕
Eneste plusset denne restauranten får av oss er maten. God mat var det, så kokken skal få skryt her. Bare så innmari synd at servicen var så dårlig og satte hele matopplevelsen i skyggen.
Kommer aldri tilbake.

Takk, Tina S
Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat. Noe ventetid før meny og bestilling. Maten var verdt ventetiden. Delikate smaker og perfekt kalvebiff. Originale fries!

Takk, Wander57933887910
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Hyggelig betjening. Betjeningen står til en 5.
Vi hadde bestilt bord til kl 19 - og kom klokken 19. Vel. Det var, inklusiv oss, 9 - ni- gjester - og vi fikk mat etter en time.
Kyllingfilet bestilte vi - til tre. To av disse var greit stekt, den tredje var tørr som tørrfisk.
Grillede grønnsaker, var, i likhet med fileten blitt kalde. Potetene var varme - og gode.
Bordene er plassert i det som må være den travleste sidegaten i Torrevija.
Alt på menyen kunne heller ikke velges, da spanske leverandører angivelig ikke er til å stole på.
Om logistikken er til å stole på i restauranten er uklart, grillen var ikke slått på enda, så maten ville ta litt lengre tid (1 time).

Hyggelig, bevares, skandinaver er de også, men jeg anbefaler å gå et lite stykke videre.
Der får dere større måltid like bra - og varm.

La Atmosfära må surfe på svunnen tid, for dagens opplevelse står ikke til å være den 11 beste restauranten i Torrevieja, dessverre.

Takk, 176sveins

Reisende som så på La Atmosfära, så også på