“En av de absolutt beste restaurantene i området!”
Anmeldelse av Asia Kitchen

Asia Kitchen
Vurdert som nr. 50 av 751 Restauranter i Torrevieja
Prisklasse: USD 11 - USD 54
Anmeldt 20. september 2020

Kjempegod variert asiatisk mat, hyggelig betjening, lekkert hyggelig interiør! Vi kommer alltid tilbake hit!

Dato for besøk: september 2020
Takk, Berit123456789
restauranteoriental, Marketing på Asia Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2020

Thank you very much for your evaluation! We will be delighted to serve you again.

Anmeldt 21. oktober 2019

Flott ny kinarestaurant ! I samme prisklasse som andre kinarestauranter i nærheten. Men her er det flott og nytt. God servcie.

Takk, K-Mong1979
restauranteoriental, Director de Relaciones Públicas på Asia Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2019

Thank you very much for your review. We are very glad that you liked our restaurant. We always want to offer you the best quality at the best price. We hope to see you again.

Anmeldt 20. oktober 2019 via mobile enheter

En opplevelse for både øye og gane! Spiste nydelig sushi av alle varianter, og førsteklasses kvalitet på laks til nigrini-sushi. Anbefales på det sterkeste! Flott å ha et slikt sted i nærheten hvor vi bor.

Takk, k-punta
restauranteoriental, Director de Relaciones Públicas på Asia Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2019

We are flattered with your comment. Thank you very much for recommending us. We are very glad that you will enjoy your meal. We always want to give the best quality to our customers. We hope you visit us again. Regards.

Anmeldt 19. oktober 2019

Min kone og jeg ville teste den nye restauranten som vi hadde sett. Flott parkering men litt vrien ankomst. Kjører man feil må det bli en lang runde for å komme tilbake til innkjøringen. Restauranten var smakfullt innredet og til tross for sin størrelse hadde den en koselig atmosfære med sine oppdelte båser og dekorasjoner. Servicen var noe treg men akseptabel for det var mange gjester der da. Vi forsøkte dagens lunsj til 10 € for en 3-retters. Utvalget var bra og smakte utmerket. Anbefales!

Takk, Knut B
restauranteoriental, Director de Relaciones Públicas på Asia Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2019

Thank you very much for your time is to write this comment and recommend us. We are very happy that you will enjoy the food. We always consider your comments to improve. We hope you visit us again.

Anmeldt 18. oktober 2019

Vårt første besøk, og absolutt ikke det siste. Spiste fantastisk shushi i alle varianter og drakk nydelig vin. Flotte lokaler, strålende service og fine priser. Hit skal vi tilbake!

Takk, Kathrin J

Thank you for your wonderful comment. We are happy to know that you enjoyed both food and service. For us it is very important that our clients have the best attention. We would love to see you here again.

Reisende som så på Asia Kitchen, så også på

Torrevieja, Costa Blanca

Har du vært i Asia Kitchen? Del dine erfaringer!