Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En av de absolutt beste restaurantene i området!”
Anmeldelse av Asia Kitchen

Asia Kitchen
Vurdert som nr. 48 av 690 Restauranter i Torrevieja
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 58
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. september 2020

Kjempegod variert asiatisk mat, hyggelig betjening, lekkert hyggelig interiør! Vi kommer alltid tilbake hit!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Berit123456789
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
restauranteoriental, Marketing på Asia Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2020
Google-oversetting

Thank you very much for your evaluation! We will be delighted to serve you again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (192)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 192 anmeldelser

Anmeldt 21. oktober 2019

Flott ny kinarestaurant ! I samme prisklasse som andre kinarestauranter i nærheten. Men her er det flott og nytt. God servcie.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, K-Mong1979
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
restauranteoriental, Director de Relaciones Públicas på Asia Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2019
Google-oversetting

Thank you very much for your review. We are very glad that you liked our restaurant. We always want to offer you the best quality at the best price. We hope to see you again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2019 via mobile enheter

En opplevelse for både øye og gane! Spiste nydelig sushi av alle varianter, og førsteklasses kvalitet på laks til nigrini-sushi. Anbefales på det sterkeste! Flott å ha et slikt sted i nærheten hvor vi bor.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, k-punta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
restauranteoriental, Director de Relaciones Públicas på Asia Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2019
Google-oversetting

We are flattered with your comment. Thank you very much for recommending us. We are very glad that you will enjoy your meal. We always want to give the best quality to our customers. We hope you visit us again. Regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2019

Min kone og jeg ville teste den nye restauranten som vi hadde sett. Flott parkering men litt vrien ankomst. Kjører man feil må det bli en lang runde for å komme tilbake til innkjøringen. Restauranten var smakfullt innredet og til tross for sin størrelse hadde den en koselig atmosfære med sine oppdelte båser og dekorasjoner. Servicen var noe treg men akseptabel for det var mange gjester der da. Vi forsøkte dagens lunsj til 10 € for en 3-retters. Utvalget var bra og smakte utmerket. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Knut B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
restauranteoriental, Director de Relaciones Públicas på Asia Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2019
Google-oversetting

Thank you very much for your time is to write this comment and recommend us. We are very happy that you will enjoy the food. We always consider your comments to improve. We hope you visit us again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2019

Vårt første besøk, og absolutt ikke det siste. Spiste fantastisk shushi i alle varianter og drakk nydelig vin. Flotte lokaler, strålende service og fine priser. Hit skal vi tilbake!

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Kathrin J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
restauranteoriental, Director de Relaciones Públicas på Asia Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2019
Google-oversetting

Thank you for your wonderful comment. We are happy to know that you enjoyed both food and service. For us it is very important that our clients have the best attention. We would love to see you here again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Asia Kitchen, så også på

 

Har du vært i Asia Kitchen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din