Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mye støy men god mat”
Anmeldelse av Asia Kitchen

Asia Kitchen
Vurdert som nr. 56 av 729 Restauranter i Torrevieja
Prisklasse: USD 10 - USD 51
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Her er det kø, så stedet er veldig populært. Bi hadde bestilt bord, så det gikk greit. Lokalet er stort , akustikken elendig. Veldig mye støy og kelnerne løper. På grunn av covid må de bruke munnbind og da er det vanskelig å få kontakt. SLT går veldig fort fra du kommer til du går. Ikke noe for oss gamle som liker å ha personlig kontakt med kelneren og er ute for å kose oss i rolige omgivelser. Men for å si noe positivt, maten var kjempegod. Neste gang finner vi oss et roligere sted.

Dato for besøk: august 2021
Takk, bs1951
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (235)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 235 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Veldig God mat med masse spennende på menyen, men beliggenheten er lite hyggelig når den ligger vedsiden av en parkerings plass og nesten ligger i en rundskjøring. Servicen var rett på sak men var ikke så god på engelsk :)

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Global30873541243
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. september 2020

Kjempegod variert asiatisk mat, hyggelig betjening, lekkert hyggelig interiør! Vi kommer alltid tilbake hit!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Berit123456789
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
restauranteoriental, Marketing på Asia Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2020
Google-oversetting

Thank you very much for your evaluation! We will be delighted to serve you again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2019

Flott ny kinarestaurant ! I samme prisklasse som andre kinarestauranter i nærheten. Men her er det flott og nytt. God servcie.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, K-Mong1979
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
restauranteoriental, Director de Relaciones Públicas på Asia Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2019
Google-oversetting

Thank you very much for your review. We are very glad that you liked our restaurant. We always want to offer you the best quality at the best price. We hope to see you again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2019 via mobile enheter

En opplevelse for både øye og gane! Spiste nydelig sushi av alle varianter, og førsteklasses kvalitet på laks til nigrini-sushi. Anbefales på det sterkeste! Flott å ha et slikt sted i nærheten hvor vi bor.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, k-punta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
restauranteoriental, Director de Relaciones Públicas på Asia Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2019
Google-oversetting

We are flattered with your comment. Thank you very much for recommending us. We are very glad that you will enjoy your meal. We always want to give the best quality to our customers. We hope you visit us again. Regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Asia Kitchen, så også på

 

Har du vært i Asia Kitchen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.