“Nyyyydelig mat, men lite imøtekommende servitører”
Anmeldelse av Asia Kitchen

Asia Kitchen
Vurdert som nr. 42 av 789 Restauranter i Torrevieja
Prisklasse: USD 11 - USD 54
Anmeldt 10. september 2022

Maten var aldeles nydelig. Beliggenhet er så og si på en parkerings-plass/rundkjøring. Men med den gode maten, så lar vi det passere.
Men servitørene bør gå på smilekurs. Så surt oppsyn og det virket også som om de hadde det travelt med å få oss ut. Synd, så lenge maten var så god.

Dato for besøk: september 2022
Takk, 150synn_veh

Anmeldt 27. juli 2022

Vi kom tidlig på kvelden, siden vi ikke hadde booket bord. Booking kan så vidt vi finner kun gjøres ved å ringe restauranten. Der var ledig bord til oss inne, som vi faktisk ønsket. Bordet hadde flere dammer med vann, da det dryppet fra aircondition'en. Servitørenen gjorde ingen ting for å tørke dette vekk, så dammen ble liggende. Siden vi var tre, og dammen var på den fjerde plassen ved bordet, lot vi det passere. Imidlertid fikk vår datter jevnlig dråper fra aircondition'en over seg (kondensdråper).
Vi valgte å gå for en set-meny for to, og vår datter gikk for en av hovedrettene. Undrende så vi at en robot, med katteansikt trillet over gulvet med mat til et av nabobordene. Dette gav oss en god latter, og selvfølgelig en jakt på neste robot-tur, slik at vi fikk filmet den. Den kom vår vei når vi fikk en skål med rekechips. Hva den sa, var helt umuilg å forstå, men vi forsto at vi skulle ta skålene og trykke på "Finish". En gøy gimmick, og det var kun denne turen roboten kom til vårt bord.
Vår set-meny hadde tre forretter, og en servitør kom og plasserte disse uten å forklare hva de forskjellige rettene var. Duckroll'en var grei. En annen rett var fire reker strødd med ett eller annet og fire flik av en salat i mitdten. Den siste forretten skulle være asiatisk salat "Thaistyle" med kylling. Det var lite som vitnet om Thai i denne retten. Den besto av isbergsalat, noen cherrytomater, løk, og det som best kan forklares som kyllingsnizel skåret i terninger. Salaten var dynket med en dressing, som dessverre lå igjen på tallerkenen når vi fikk servert hovedrettene. Disse ble også bare plassert uten introduksjon, og før vi fikk bedt om tallerkenskifte på grunn av våt dressingsdam på dem var servitøren vekke. Hovedrettene var greie, men vi savnet ris til.
Alt i alt, roboten var morsom, maten var grei nok - vi ble mette, men servicen har mye å ta igjen. Det var høyt, hastig tempo på servitørgjengen, og vi mener at vi talte 4 servitøerer som kom til hver sin tid til bordet vårt, i tillegg til roboten. Hele opplevelsen var fast-food-preget, og vi forstår ikke helt at dette stedet har lange køer om kveldene.

Takk, Elma-engel
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Kan bare reservere bord via telefon.
Maten var var gjennomsnittlig god, men litt merkelig på noen felt.
En robotservitør med et katteansikt på skjermen, var et morsomt innslag.
Foretrekker nok til å besøke naboresturanten som også er asiatisk. ( 1 min. spasertur unna)

Takk, Michael K
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk god asiatisk mat! Lokalet er meget fint, behagelige omgivelser. Anbefaler Fried nudels ved siden av hovedretten.

Takk, MarcusB273
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Fresh og god mat til god pris. Rent og pent i et godt fungerende restaurant miljø med effektive og hyggelige servitører. Anbefales for de som liker asiatisk😉

Takk, TorillMyr

Reisende som så på Asia Kitchen, så også på

Torrevieja, Costa Blanca

Har du vært i Asia Kitchen? Del dine erfaringer!