Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste Italienske i Alicante regionen”
Anmeldelse av Soleluna

Soleluna
Vurdert som nr. 205 av 737 Restauranter i Torrevieja
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. september 2021 via mobile enheter

Skoleluna er en helt fantastisk italiensk restaurant med fantastisk mat. Hjertet i restauranten er en pizzaovn som leverer den beste italienske pizza EVER. Pasta, risotto og kjøttretter er av ypperste kvaliet, her er det bare å nyte, vår favoritt. Bestill bord for denne er populær.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Rakja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (100)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 100 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Gjør mye styr utav at du må bestille bord på forhånd. Når du først får satt deg får du god service. Forholdsvis små porsjoner. Er nok beregnet på at man må ta forrett først. Tok litt tid før maten kom og da den først kom var den kald.! Maten var god, men det hjelper ikke når den er kald. Blir nok første og siste gang her

Dato for besøk: august 2021
Takk, Bård B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. mars 2020 via mobile enheter

Soleluna er en nyåpnet italiensk restaurant rett i nærheten der vi bor og det er vi glade for, dette stedet anbefales på det varmeste. Ekte italiensk mat laget fra bunnen av helt nydelig. Rause porsjoner til hyggelige priser. Veldig hyggelig betjening og typisk italiensk interiør veldig smakfullt og elegant. Dette blir vår italiensk favoritt i Torreveija.

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, 99vidare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Soleluna, så også på

 

Har du vært i Soleluna? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.