“Lunch”

Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 3. september 2022 via mobile enheter

Forferdelig kyllingsalat! Alt fra salatblader til tomater via eple og agurk smakte gammelt kjøleskap og var forferdelig trått. Selve kyllingen var kjøpepannetter som var hurtig oppvarmet.
Lasagnen var av ferdigmat typen og smakte litt barnemat på boks. Også den hurtig oppvarmet i mikroovn. Her er det overhodet ingen verdi for pengene. Anbefaler kun en øl til havutsikten - den klarer de ikke å ødelegge…

Dato for besøk: september 2022
Takk, Q1282XSjohnv

Anmeldt 20. mars 2022

Elendig mat, smakløs biff og kokte grønnsaker som burde vært grillet .. min mor spiste tidenes dårligste reker i hvitløk, vannlake uten smak.. styr unna!

Dato for besøk: mars 2022
Takk, 318kristinem
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Ut ifra tidligere besøk og pandemien innvirkninger på både restaurant og bemanning, var vi i utgangspunktet litt skeptisk. Vi fikk ikke bord før kl 22 og enda var det bortimot full restaurant. Vin og mat kom fort på bordet, derfor måtte vi avbestille 2 glass Cava, da alt gikk så fort. Nydelig mat og ette hvert følte vi oss vel ivaretatt. Opplevelsen ved å sitte nær havet og kjølig vin. Må oppleves 🏖

Dato for besøk: juni 2021
Takk, bs1951
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Flott sted med nydelig utsikt over middelhavet. God mat, vennlig personal.
Litt stive priser.... men en må vel betale litt for dette spesielle stedet😊

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Vigdis A
Anmeldt 6. februar 2020 via mobile enheter

Fantastisk service, nydelig biff, god atmosfære! Absolutt verdt et besøk!
Finest oppe i 2. Etg.
Servitørene er blid, smilende og ser deg. Kjøkkenet lager veldig god mat.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Frankys423

Reisende som så på Nautilus, så også på

Torrevieja, Costa Blanca

Har du vært i Nautilus? Del dine erfaringer!