Deilig mat og super service. Atmosfæren var alltid god. Et ypperlig lunsjsted. Anbefaler dette stedet
1–5 av 137 anmeldelser
Utrolig koselig restaurant med super service og strålende mat. Vi har gått her i flere år, og kommer tilbake gang etter gang. Barna koser seg også alltid med den trivelige betjeningen som tuller og tøyser.
Rikholdig meny med masse gode spanske retter. Fantastisk beliggenhet rett ved sjøen Hyggelig atmonsære og vennlig betjening.
Anbefales
Hyggelig lokal restaurant. Ikke fancy, men god ærlig spansk mat. Har setmeny til 12 euro, mye god mat til billig penge.
Restauranten ligger rett ved stranden med en nydelig utsikt. De ansatte var hyggelige og vennlige. Maten var utsøkt, skal nevnes at om man bestiller tomannsrettene, så kan det være lurt å bestille forrett. Alt i alt et bra sted som jeg definitivt besøker igjen. Gleder meg til å smake på deres Paella.