Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Finestre i område Torrivieja

Er du i Torrivieja må du innom dette området. Lang og fin pir, hyggelig promenade, masse småboder... les mer

Anmeldt 4. oktober 2019
Hola1944
,
Søgne, Norge
via mobile enheter
Deilig tur!

Å bruke noen minutter å vandre utover piren er deilig med frisk vind i ansiktet og på kroppen... les mer

Anmeldt 13. oktober 2018
arnenk
,
Sarpsborg, Norge
Les alle 351 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Torrevieja
fra USD 178,55
Mer informasjon
fra USD 89,28
Mer informasjon
fra USD 212,03
Mer informasjon
Anmeldelser (351)
Filtrer anmeldelser
351 resultater
Vurdering fra reisende
172
139
34
2
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
172
139
34
2
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 351 anmeldelser
Anmeldt 13. oktober 2018

Å bruke noen minutter å vandre utover piren er deilig med frisk vind i ansiktet og på kroppen. Det kan være litt fare for å snuble, da enkelte av skruene som holder gulvbordene på plass har begynt å løsne. Senest denne uken ( 10-10.18 ) var det også et gulvbord som var knekt.¨, så noe vedlikehold burde prioriteres. Men en fin opplevelse!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, arnenk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2017

Å gå langs med moloen og strandpromenaden i Torrevieja er både en god trim med luft og lys og mange vannhull å stoppe opp ved. Man møter mange mennesker, lokale såvel som turister som er der for å oppleve Middelhavets luft og lukt. Herlig!

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, Don_Norman
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. november 2016

Verd å oppleve ! Et ypperlig fristed for mosjonister ! Eller for en spasertur. Der er gode parkeringsmuligheter for bil like ved siden av moloen.

Dato for opplevelse: november 2016
Takk, Resort430534
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. april 2016

Moloen strekker seg fra Torrevieja og utover i sjøen mot utskipningshavna for sjøsaltet. Fordel å ha med drikkevann, det er ikke noe å kjøpe under veis. Nydelig skulptur av hun som vinker farvel til sjøfareren.

Dato for opplevelse: april 2016
1  Takk, GlassMann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2015 via mobile enheter

Veldig koselig å gå ut til moloen når solen begynte å gå ned i horisonten! Utrolig fint både for en treningstur eller, som vi gjorde, gikk en avslappende og romantisk tur! Anbefaler dette virkelig!

Dato for opplevelse: juni 2015
Takk, MartheRodal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser