Vi var 2 par som forsøkte å gå her et par dager på rad. Hver gang ble vi spurt om reservasjon, og ble bortvist fordi vi manglet reservasjon. Idag bestemte vi oss for å reservere 15 min før vi gikk opp. Under halvfullt ute - kun 5 bord. Så likevel flere som ble sendt bort pga. manglende reservasjon. Ventet 15 min på menyer, og ytterligere 10 på drikkebestilling etter det. Ventet så på drikke, og måtte ta bestilling på mat etter ytterligere 10 minutter uten forklaring på hvorfor vi fortsatt måtte vente på drikken. Bestilte 2 salater, 2 pizza og 1 pasta. Fikk etterhvert drikke og 2 salat, som var OK. Ventet ytterligere 1 time uten å få pizza og pasta. Ryddet av bordet selv, og gikk inn til kjøkkkenet og spurte etter maten som vi hadde ventet 1,5 time på. De sa det gjenstod ca 5 min. Etter ytterligere 15 min ba vi om regningen. Da hadde vi ventet fra 16:00 til 18:45. Betalte 72 euro for 4 vann, en flaske vin, en øl, en brus og to salat. Deyte selv om vi klagde gjentatte ganger og restauranten var under halvfull. Ingen beklagelse heller, og kommentarene mine ble underspilt på spansk (som jeg forstod). Dette er altfor for dårlig.