Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dyrehår i maten!”
Anmeldelse av Mundo Pequeno

Mundo Pequeno
Vurdert som nr. 8 av 736 Restauranter i Torrevieja
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 29. august 2021

Når du får dyre hår i maten så er ikke det så hyggelig! Katter og hunder hører ikke til en restaurant ! Dyr passer ikke ikke inn på et kjøkken ! Men alt er kanskje lov utenfor Norge! Men for all del fin restaurant ! Men dropper å spise der no mer!!!!!!!!!!

Dato for besøk: august 2021
Takk, AlexiaH9
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Solveig R, Eier på Mundo Pequeno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2021

Beklager så mye hvis det er tilfelle at du fant dyrehår i maten?!! Vi har selvfølgelig ikke dyr på kjøkkenet, heller ikke i Spania. Når du sitter på
en åpen uterestaurant som hos oss er du også sårbar overfor ting som flyr i luften. Du skulle i alle tilfelle sagt fra til servitøren.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (293)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 293 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2021 via mobile enheter

Det ble 2 besøk på en av våre favoritter i Torrevieja denne gangen. Begge gangen leverte Solveig og teamet til klar femmer.
Oasen er trivelig - her føler man seg hjemme og ikke minst velkommen. Menyen tilbyr noe både for kjøttetende, fiskeelskere og vegetarianere.
Biffen var strålende, laksen magisk og da medspisersken fikk bakt potet med soltørkede tomater, paprika, løk og fetaost - ja da sto stemningen i taket.
Ute etter en hyggelig matopplevelse, prøv Mundo Pequino da vel.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Roy K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Solveig R, Eier på Mundo Pequeno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2021

Tusen takk for fantastisk fine kommentarer vi setter stor pris på at du tok deg tid til det vi ønsker deg ❤️-lig velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2020

Deilig Juletalerken hos Mundo Pequano Onsdag kveld.
Måltidet ble avsluttet med en deilig Dessert -Kaffe og Avec.
Veldig god service som alltid.

Dato for besøk: oktober 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Vidar J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. september 2020

Veldig bra middag hos Mundo Pequeno Søndag kveld. Friterte Reker som Forrett og en top Biff Ribeye for Hovedrett. God vin og avsluttet måltidet med Kaffe og en Carlos Primiera. Top service.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Vidar J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
solveigr619, Eier på Mundo Pequeno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2020

Åååå takk Vidar det var hyggelig. Du er som alltid velkommen igjen alene eller sammen med dine venner

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2020 via mobile enheter

Gjennomsnittspris på middager var 15 euro, bra utvalg og veldig god mat. Husets vin til 10 euro var veldig god. God servise og en hyggelig plass. Lutefisken anbefales.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Solveig R, Eier på Mundo Pequeno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2020

Takk for fine kommentarer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mundo Pequeno, så også på

Torrevieja, Costa Blanca
Torrevieja, Costa Blanca
 

Har du vært i Mundo Pequeno? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.