oyvindviking
Kjæledyr tillatt
  • Official Site
1.8 km fra Hotel Fontana Plaza
Utendørsbasseng
l'hôtel est un peu plus loin de l'autre côté de la rue
1.9 km fra Hotel Fontana Plaza
0.7 km fra Hotel Fontana Plaza
Utendørsbasseng
Se flere hoteller i Torrevieja
Anmeldt 4. juli 2022

Rommene var fine men selv ved annengangs purring ble rommet fortsatt ikke vasket. Vi var der i 4 netter og rommet ble vasket første dag. Vi måtte hente håndklær,dopapir OL selv i resepsjon. Frokost fra 7 men dette holdt de ikke. Kjedelig og enkel frokost, spis den på nærmeste cafe isteden. Wifi virket ikke på vårt rom. Bassengbaren ble tom for alkoholfri drikke tidlig på dagen.
Hotellet ligger sentralt og har parkering.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Anita M
Anmeldt 4. november 2021

Vi hadde bestilt og fikk rom med balkong og havutsikt. Men jammen sa vi havutsikt! For i det hele tatt å se havet måtte vi bøye oss farlig langt over rekkverket på balkongen, og da så vi en flik av havet. Rommet var greit nok, men minuset var at det var åpent inn til badet, ingen dør. Så da må man stå hverandre temmelig nær når man ikke kan lukke en baderomsdør. men toalettet var adskilt og hadde dør.Bra renhold og hyggelig personale. Elendig frokost som bestod av tørt brød og et lite utvalg annet. Man kunne bestille egg og bacon, omeletter osv., men det stod ikke opplyst; vi bare spurte om det. Og betjeningen kunne ikke ett ord engelsk noe som for øvrig er et stort problem i Spania. Og veldig harde senger! Men beliggenheten er sentral.

Dato for oppholdet: oktober 2021
Takk, 88Berit88
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Var her i noen dager. Helt greie rom. Sentralt. Hyggelig betjening. Men hunsom jobbet med frokosten vart meget beruset. Varslet hotellet om dette, sa det hørte til et annet firma. Måtte i tillegg betale ekstra for frokost. Ganske lytt på rommene, en del bråk i gangene. Upraktisk med bad i rommet- uten dør.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Monalisa333
Anmeldt 7. september 2017

Fint hotell sentralt plassert. Kort vei til butikker og restauranter, samt stranden og markedet. Skal du på badeferie er dette et godt valg. Vil du bo sentralt til shopping og restauranter, er dette et godt valg,

Dato for oppholdet: september 2017
Takk, annegunnp2016
Anmeldt 25. juli 2017 via mobile enheter

Kalde sterile rom, en merkelig løsning med bad og do i selve soverommet. Store senger med harde madrasser. Sur og lite lydhør betjening i resepsjonen, de virket veldig lite interessert i sine gjester. Verken restaurant eller basseng var åpent.

Dato for oppholdet: februar 2017
Takk, Bjerkh