Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nyttårsaften ”
Anmeldelse av Las Columnas

Las Columnas
Vurdert som nr. 57 av 747 Restauranter i Torrevieja
Prisklasse: USD 22 - USD 48
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Billett på 120 euro PR person gav ikke uttelling . Startet med tapas og vin utenfor. Ingen albuer ingen vin eller tapas..
Det lille man fikk tak i smakte bra, kvalitet stupte når man ble satt til bords. Sløve rotete kelneren , tomme glass fra vann til vin... dette ble for dårlig .. pinlig

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, RagneS4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (787)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 787 anmeldelser

Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Vi var 2 par som spiste der. Vi ble møtt av hyggelig personalet. Fin presentasjon av maten. Jeg kan på det varmeste anbefale dette stedet.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 333jensr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. oktober 2018

Restauranten ligger på en liten odde med havutsikt, på varme dager er det et nydelig sted å innta en god lunsj eller middag. Smakfull og god mat og mange gode viner.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KariJ261
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Servicen ble opplevd som god. Kelnerne fulgte opp og sørget for at vi fikk en god opplevelse. Maten var også god, men på det nivået restauranten forsøker å ligge på så holder det ikke. Prisnivå står ikke i stil med leveransen. 70 meter unna ligger Sunset som tilbyr alt det Las Columnas prøver å få til til samme prisnivå. Derfor gir vi denne restauranten gjennomsnitts score.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, 387espenl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juni 2018 via mobile enheter

Gode råvarer, store porsjoner og nydelig mat! Følget bestilte alt fra biff, kan, fisk og tre ulike pastaretter. Positive tilbakemeldinger fra alle, bl.a at det var en av de beste pasta bolognese'ne noensinne. Ble anbefalt en fantastisk god vin. God service; oppmerksomme, men ikke påtrengende. Jeg fikk bl.a varmt glutenfritt brød før middag fordi jeg sa jeg måtte ha glutenfri mat.
Rene lokaler og flott beliggenhet.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Ailiskh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Las Columnas, så også på

 

Har du vært i Las Columnas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.