“God mat og god service”
Anmeldelse av Las Columnas

Las Columnas
Vurdert som nr. 50 av 787 Restauranter i Torrevieja
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 8. april 2024 via mobile enheter

Besøkte stedet med vennepar. Hyggelig velkomst og fint bord ved vinduet.
3 stk bestilte fisk, laks og sjøtunge og 1 bestilte lammeskanke. Til drikke valgte vi husets vin.
3 stk valgte forskjellige desserter mens en nøyde seg med kaffe og Carlos 1.
Alt var godt, servicen var god så vi forlot lokalene fornøyd.

Dato for besøk: april 2024
Takk, toret284

Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Nydelig mat,flott å kunne sitte ute og nyte et nydelig måltid . God tilkomst , litt høg musikk, kunne kanskje valgt litt roligere musikk, ellers veldig fornøgde

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, 717randib
lascolumnasrest, Gerente på Las Columnas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2019

Gracias por su visita y por su comentario, será un placer servirle de nuevo..., Oscar Manue Lopez, Chef Ejecutivo

Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Ingen system på bestilling av drikke mat,4 forskjellige servitører før vi gjekk der i frå.

Hadde med oss 2 med cøliaki,lite velvilje med å forstå kva dei kunne spise.Når vi endeleg fekk bestille venta vi leeenge før maten kom.
Ein stooor skuffelse.Bestilte 3stk m+ biff,den var så vidt bruna på over å undersida,meget rå.Ein liten «klatt» med oppskårne potetflak,som hadde rå kjerne.Nokre få friterte grønnsaker på biffane me gluten.

Pga lang ventetid orka vi ikkje å sende dei i retur.
Ein stor nedtur,dyrt var det også.

Styr unna denne restauranten!!

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, V5895NDmonicap

Simplemente agradecer su visita y aunque me gustaría que fuera diferente, también su comentario, del cual tomo nota para intentar mejorar y así poder servirle en otra ocasión de una forma más profesional..., Atte, Oscar Manuel López, nuevo Chef Ejecutivo

Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Billett på 120 euro PR person gav ikke uttelling . Startet med tapas og vin utenfor. Ingen albuer ingen vin eller tapas..
Det lille man fikk tak i smakte bra, kvalitet stupte når man ble satt til bords. Sløve rotete kelneren , tomme glass fra vann til vin... dette ble for dårlig .. pinlig

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, RagneS4
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Vi var 2 par som spiste der. Vi ble møtt av hyggelig personalet. Fin presentasjon av maten. Jeg kan på det varmeste anbefale dette stedet.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 333jensr

Reisende som så på Las Columnas, så også på

Torrevieja, Costa Blanca
Torrevieja, Costa Blanca

Har du vært i Las Columnas? Del dine erfaringer!