“Nydelig mat😊”
Anmeldelse av Senap & Ketchup

Senap & Ketchup
Vurdert som nr. 17 av 786 Restauranter i Torrevieja
Anmeldt 30. august 2022 via mobile enheter

Nydelig mat og excellent bevertning😊 Bestilte fisk de gangene vi har vært her og det har vært en fulltreffer😊 Vi kommer garantert til å komme tilbake😊

Dato for besøk: august 2022
Takk, evykjerrg_rda

Anmeldt 22. april 2022 via mobile enheter

Deilig skandinavisk mat. Veldig hyggelig personale, og riktig god service. Anbefales❣️
Vi kommer gjerne tilbake ved neste mulighet

Dato for besøk: april 2022
Takk, C8272HRanneh
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god mat og hyggelig betjening - første gang jeg spiste torsk i Spania - meget bra👍 😎😎 to besøk der på vår siste tur ..

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Bjørn M
Anmeldt 1. juli 2021 via mobile enheter

Fikk et trivelig bord med utsikt og luftig. Svært hyggelig og profesjonell betjening leverte et enestående godt måltid. Toast med skagenrøre og reker representerte en utmerket innledning til et nydelig måltid. Hovedretten med lam var utsøkt og Norrlands gull med vaniljeis toppet måltidet for min del. Medspisersk Cæsar salat og pekan pai med is fikk også stående ovasjoner Anbefaler å besøke Senap & Ketchup - de leverer!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Roy K
Anmeldt 5. oktober 2020

På lørdag besøkte jeg stedet og de kunne by på deilig persisk og libanesisk buffē. Det var deilige smaker og hyggelig betjening og behagelig musikk som ble servert

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Arildpolka

Reisende som så på Senap & Ketchup, så også på

Torrevieja, Costa Blanca

Torrevieja, Costa Blanca
La Mata, Alicante (provins)

Har du vært i Senap & Ketchup? Del dine erfaringer!