Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verdt et nytt besøk”
Anmeldelse av Belchica

Belchica
Vurdert som nr. 4 av 734 Restauranter i Torrevieja
Kjøkken: Belgisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

En bitteliten og sjarmende restaurant som virkelig leverte en flott opplevelse. Smakfull og delikat anrettet mat. Litt smårusk med den grillede hummeren, men dette er å anse som en bagatell i det store bildet. Atmosfære terningkast 6, maten får 5. Prisene er anstendige.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Passport52800684990
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (423)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 424 anmeldelser

Anmeldt 20. januar 2020

Topp mottagelse og service fra vi kom til vi gikk.
Maten er i en særklasse, passende drikkevarer serveres dertil.
God og lun atmosfære, veldig behagelige stoler å sitte i over en lengre tid.
Vi var 8 personer og kom til samme konklusjon, Topp i Torrevieja.
Vi kommer tlbake ved første anledning.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, sigbertm2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. november 2019 via mobile enheter

Vi feiret 30 års bryllupsdag her og angrer ikke. Ble tatt i mot med ballong med lykkeønskninger. Vertinnen var veldig hyggelig og hun snakket med alle gjestene. Det er bare plass til 25 gjester, så bestill bord. Maten vsr fantastisk.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, Ekirsti
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. september 2019 via mobile enheter

Tusen takk for en minnerik kveld med nydelig mat og fantastisk service. Vi kommer garantert tilbake! Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: september 2019
Takk, Renathe K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. september 2019

Veldig koselig, herlig service, nydelig og god mat, mye mat og drikke for pengene! Må oppleves! Bord bør bestilles. sett av god tid!

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Line M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Belchica, så også på

 

Har du vært i Belchica? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.