“God mat, lite fleksibel og lite hyggelig servitør”

Restaurante Molino Blanco
Vurdert som nr. 214 av 776 Restauranter i Torrevieja
Anmeldt 7. april 2024 via mobile enheter

Vi bestile en cæsarsalat og en hamburger. Burgeren var god, ingenting værdt å nevne her.
I utganspunktet skulle vi bestille en pizza, men servitøren sa at det ikke var mulig å bytte ut soppen mot ananas, det hadde de visst ikke.

Cæsarsalaten var svært god, men ved spørsmål om sidebrød til salaten fikk jeg servert en tørr ikke oppskjært baguett. Spurte også om smør til brødet, men det hadde de heller ikke.
Servitøren var lite pratsom og smilte ikke en eneste gang, ikke fleksibel i forhold til matpreferanser og ønsker, derfor en stjerne i service.

Dato for besøk: april 2024
Takk, NorthStar31731311420

Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Har besøkt denne restauranten til lunsj i en uke. Hyggelig og blid betjening. God lunsjmat og hyggelige priser 😊. Kjapp og rask servering 😆

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Roam25917775331
Restaurante El Molino White, Marketing på Restaurante Molino Blanco, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2022

Nos ha gustado mucho atenderte y además vemos que lo has disfrutado.

Muchas gracias por venir.

Anmeldt 16. juli 2019

Dette var ikke min smak. Bestillte burgere til meg og kona. Maten kom relativt raskt men var for meg totalt smakløst. Blir nok ikke flere besøk her

Dato for besøk: juli 2019
Takk, aamund56
mktelmolinowhite, Director de Relaciones con Clientes på Restaurante Molino Blanco, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2019

Hei, aamund56!

Vi beklager å høre det. Det er ikke vanlig at maten vår ikke tilbyr Middelhavet smak som definerer oss. Uansett, inviter ham igjen til vår restaurant for å forandre ham.

Hilsen!

Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Rett ved La Mata er denne restauranten et rimelig matalternativ. Siden sommeren 2018 har antall utebord blitt flere, og servicen dårligere. De har laget et Egon opplegg. Menyen kommer fortsatt til bordet, sammen med bestikket. Men nå må du tusle inn til kassen og bestille maten og forhåndsbetale! Det er uvant her langs solkysten. Vi bestilte kyllingsuppe og tunfisksalat og to hvitvin. Knapt 19 euro er kanskje litt i overkant dyrt, når suppen koster omtrent 5 euro. Samme suppen koster 2 euro på asiatisk restaurant, og smaker bedre. Salaten til omtrent 9 euro er brukbart, men det trekker ned at du som gjest må løpe inn og ut. Kanskje bedre å velge La Fusion eller Pizzeria ved siden av? Biltrafikken er rett ved bordet. En kunde ble lettere påkjørt da vi besøkte stedet. Leit å konstatere dette fallet i kvalitet.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, sveinatlea
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Om du har tatt turen til La Mata beach er beste mattipset El Molino White. En pyntelig gammeldags vindmølle er første blikkfang. Etter kort tid kommer servitøren med menyen. Før du aner det er drikkene på bordet. Det er kort ventetid på pizza, paella og annen spansk mat. Vi kjøpte til og med Rioja vinflaske for å ta med hjem til 12 Euro. Denne er muligens overpriset, men likevel rimelig for oss som er vante til helt andre priser. Totalinntrykket er bra i innbydende enkle lokaler, servicen er topp, og prisene er rimelige. Ta turen til naborestaurantene, så skjønner du at du får mye for pengene!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, sveinatlea

Reisende som så på Restaurante Molino Blanco, så også på

Torrevieja, Costa Blanca

Har du vært i Restaurante Molino Blanco? Del dine erfaringer!