Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vår favoritt gjennom 30 år”
Anmeldelse av Catalina II

Catalina II
Vurdert som nr. 578 av 693 Restauranter i Torrevieja
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Her har vi spist i 30 år, det helke startet med at vi fikk 2 glass Sangeria mens vi ventet på bord. Så var det gjort. Her har vi tatt med barna og venner, sentralt plassert i Torrevieja kan resturanten anbefales. Blåskjellene er magiske, pizzaen kjempe god, her kan alle få noe de liker. Jeg har hatt forretningsforbindelser her, god og jordnær service. Alltid kjekt å komme tilbake. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 264bj_rnb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (203)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 203 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2019 via mobile enheter

Det å komme på Catalina II er alltid hyggelig. Vi er alltid innom resturanten når vi er på ferie i Spania.
Her har vi spist i snart 30 år og kommer garantert tilbake.

Du blir vennlig tatt i mot, bestillinger går raskt og effektivt.

Ta brød med Aoli og tomat - fantastisk start.

Her kan vi anbefale både forretter og hovedretter. Når har de delt opp menyen i Pizza og pasta + andre kjøtt- og fiskeretter. Oversiktelig og greit.

Anbefales for alle aldre.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 264bj_rnb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mai 2018 via mobile enheter

Vi kom over denne Tapas Baren ved en tilfeldighet. Digger dette konseptet, det er aldri feil. Tapas barer som dette skulle det vært flere av i Torrevieja. Helt utsøkte retter og nydelig hvitvin ble vi servert. Hyggelig betjening bak disken var det også. To glass hvitvin og 3 øl, og minst 8-9 retter som vi plukket fra disken kom på under 30 euro Helt innafor. Anbefales på det varmeste. Men gå inn riktig dør, det er en restaurant med samme navn, også er det tapasbaren ved siden av. Samme navn, men helt forskjellig konsept. Poenget er å sitte i baren og spise, mens du plukker retter fra disken. Stikk innom hvis du er i byen.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Anne_K_1964
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2017 via mobile enheter

Kona og jeg spiste indrefilet biff med bernaise sauce. Var enig om at dette trolig var den beste biffen vi har spist.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Geir E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2016 via mobile enheter

Spiste inderfillet med peppersaus, en av de beste biffene vi har spist, pizzaen er også til å anbefale. Veldig god service

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, William L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Catalina II, så også på

 
Torrevieja, Costa Blanca
 

Har du vært i Catalina II? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din