Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 604)
Filtrer anmeldelser
1 604 resultater
Vurdering fra reisende
925
579
81
10
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
925
579
81
10
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 604 anmeldelser
Anmeldt 22. oktober 2017 via mobile enheter

Bodde her fire netter i oktober. Anbefales! Hotellet ligger så sentralt til. Perfekt beliggenhet. Rommet er helt greit. Ikke noe å klage på. Vil tvertimot framheve en svært nøye rengjøring. Det var virkelig helt rent! Vi valgte å ikke spise frokost på hotellet. Vi liker å være ute på byen og kjøpte deilig bakverk, ferskpresset juice og kaffe rett over gata på bakeriet hver morgen. Billig, godt og med atmosfære! God service fra resepsjonen hver gang vi spurte om noe. Bor så absolutt her igjen!

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Joerstra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
José Luis M, Director General på Hotel Sorolla Centro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Clients,
We happy to know that you have enjoyed the four days stay with us.
Thank you for choosing our Hotel, for sharing your experience and RACCOMEND l'Hotel SOROLLA CENTRO through TripAdvisor with future clients, we are sure that your comments will be really helpful.
About the cleaning service I want to say that our cleaning team led by our Staff Manageress, are in charge everyday for the spotless cleanliness of the Hotel, as inside as outside the rooms.
We remind you that if you book directly on our Official Website you will always find the BEST AVAILABLE RATE and you will get a FREE bottle of wine in your room.
We hope see you soon in this your hotel in Valencia.
Kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2014 via mobile enheter

Fin plassering midt i Valencia. To min gåavstand fra togstasjonen Valencia Nord. Se etter McDonalds når du kommer ut av togstasjonen, gå inn gaten her og hotellet ligger rett rundt hjørnet. Fine og passe store rom med stort bad og egen terrasse. Vi bodde på rom 703, og det var supert:).

Dato for oppholdet: september 2014
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, raymondbH9042QC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
José Luis M, Director General på Hotel Sorolla Centro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2014
Google-oversetting

Dear Customer,
We’re glad to know that you enjoyed your stay in our Hotel. As you well indicate, the Hotel is located in one of the most commercial PEDESTRIAN areas of the City, just 100 meters from the City Hall Square perfect to visit all the downtown, being perfectly communicated by Bus and Metro to any point of interest of the city, including the Airport, the Beach, City of Arts and Science where’s the fantastic Oceanografic. You could see that our rooms are fully equipped with LCD TV and International channels (free WIFI) and the most important in perfect conditions and cleanliness. I wouldn’t say goodbye without express my gratitude, not only mine also of all the Staff, because they are the ones that with their professionalism get that our guests like you leave with good memories. We remember you that doing reserves through our official website you will always get the BEST AVAILABLE RATE and as welcome gift 1 Bottle of Wine in your room the Check in day. Thanks for choose our Hotel for your stay, for your trust in us and for share your experience through TripAdvisor with future guests, for sure your comment will be for a great help. We hope to see you soon in this your Hotel in Valencia.
Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2014 via mobile enheter

To fine dager i Valencia er over. Hotellet har en meget sentral beliggenhet. Fra metroen, som går fra underetasjen på flyplassen, er det kun to minutters gange. Bedre og mer sentralt kan det ikke bli. Hotellet er rent og pent - enkel standard. Noe harde senger, men sånn er det jo i Spania. Skryter ikke av utvalget ved frokosten, men greit nok. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: april 2014
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Akselgr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
José Luis M, Director General på Hotel Sorolla Centro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2014
Google-oversetting

Dear guests,
We are glad to know you enjoyed your stay with us. As you could check, the hotel is located at the most commercial pedestrian street, 100 meters far from the Plaza del Ayuntamiento. Perfect location to visit on foot all the highlights from the historical centre and perfectly communicated with Bus and Metro with any point of the city, including the airport.
The rooms are wide, modern with a current decoration and totally equipped (including Free Wifi) and the most important thing, perfectly maintained.
At our Breakfast Buffet we offer diary a great variety of products, fresh fruit, wide selection of juices, sweets and savories, all fresh and high quality.
I would not like to say goodbye without expressing all the gratitude, not only mine but from all the staff, because with their professionalism, they are who make and achieve guests like you leave the hotel with good memories of their stay.
We remind you that if you book directly on our official website you will FIND THE BEST AVAILABLE RATE and you will get a FREE welcome bottle of wine.
Thank you for choosing our hotel, trusting us and sharing your experience through Tripadvisor with future guests, we are sure your comments will be helpful.
We hope see you soon in this your hotel in Valencia.
Yours sincerely,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2013

Dette hotellet ligger perfekt til i hjertet av byen og bare et par hundre meter fra jernbanestasjonen Valencia Nord. Metrostasjon Xativa er også rett ved. Hotellet har en litt trang resepsjon inn fra gata, men rommene er overraskende store og innbydende. Hotellet virker nytt, eller i alle fall nyoppusset. Medarbeiderne er hyggelige og hjelpsomme. Et hotell som absolutt kan anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2013
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Koppis15
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
José Luis M, Director General på Hotel Sorolla Centro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2013
Google-oversetting

Dear Customer,
As you suggest, our Hotel is located in the heart of the most commercial pedestrian street of Valencia, just 100 meters from the City Hall Square and perfect to visit walking all the attractions of the Old Town, being perfectly communicated by Bus and Metro to any point of interest of the city, including the Airport. You could see that the Hotel is modern, functionally rooms, full equipped (free WiFi). Our Hotel is in perfect conditions, it is because we make every day a preventive maintenance, this makes that it seems we’ve made a reform recently, thanks for your value in this important point for us. I wouldn’t say goodbye without express my gratitude, not only mine, also from all the Staff because they are the ones with their professionalism get that our guests leave the hotel with good memories. Thanks for trust in us and for sharing your experience through TripAdvisor with future guests.
Hope to see you soon again in this your Hotel in Valencia.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. april 2013 via mobile enheter

Perfekt belligenhet, midt i sentrum. Vi bodde her en langhelg i april og hotellet ligger i gåavstand til alt i gamlebyen. Hvis du skal på stranden eller til andre attraksjoner ligger hotellet rett ved metroen. Rommene var rene og pene og ganske store med tanke på at det er hotell i en storby. Prisen var også veldig god. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: april 2013
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Zwasi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser