Absolutt verdt et besøk eller to når man er i Valencia. De har et godt utvalg av både lunsj og søtsaker.
1–5 av 1 275 anmeldelser
Nydelige sandwicher og kaker til veldig bra pris. Må oppleves😊😍 Området er hipp og en tur hit anbefales.
For et sted og for en kakedisk! Vi har dratt hit for frokost flere ganger under vårt besøk i Valnecia, en gang var rett og slett ikke nok. Kakedisken er enorm, med et stort utvalg fristende kaker. Servicen er også god, og selvom det til tider er veldig travelt, er betjeningen veldig effektiv. Det var heller aldri problem å få bord, selvom det var lang kø og så veldig fullt ut når vi kom. Rundstykket med avocado, egg og bacon, sammen med en appelsin juice og et kakestykke til dessert, passet perfekt til frokost. Dette stedet må du dra innom når du er i Valencia!
For en kakedisk!!! Vi spiste frokost her, deilig baguett med bacon og brie, gulrot juice og en deilig kaffe til! Vi bare måtte ha kaker til dessert, umulig å velge, men vi var 2 personer og delte på 3 kakestykker 🤗🍰 helt fantastisk!!