“Desidert dårligste matopplevelsen i Sorrento”

O Parrucchiano La Favorita
Vurdert som nr. 222 av 364 Restauranter i Sorrento
Kjøkken: Italiensk
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Store grupper, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 3. juli 2023 via mobile enheter

ADVARSEL! Den desidert dårligste matopplevelsen i Sorrento.
Denne restauranten eksisterer kun på bakgrunn av hvordan det ser ut inne. Det er en nydelig lokasjon, flott sitronhage og grønne trær!
Men dette er en turistfelle. Ikke la deg lure av at det er fullbooket flere uker i forveien, og lange køer utenfor.
Maten er IKKE god. Noe som er slengt ihop i en fei, smaksløst og uappetittelig. Maten er lunken og ser ut som den er varmet i mikroen. Dette representerer ikke Italiensk mat!
Servicen er forferdelig. Slurvete, brå og utrivelige servitører. Skittent bestikk og glass med skår i. Ønsker du en matopplevelse i Sorrento; styr unna!!
Det er så mange andre plasser dere heller bør gå!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Ludvik S

Anmeldt 13. april 2022 via mobile enheter

En helt enestående bra service og hyggelig personale.
Ikke lang ventetid på maten og prisene er bra.
Bare omgivelsene er verdt besøket!

Dato for besøk: april 2022
1  Takk, Svein P
Anmeldt 12. april 2022

Dårlig mat og tok forferdelig lang tid! Ventet 45 minutter på en cola. Dette smakte som min bestemor sitt spy

Dato for besøk: april 2022
Takk, leolO4586XN
Anmeldt 8. september 2019

Maten var grei nok, men en stor og upersonlig restaurant. Det finnes så mange restauranter i området, som gir en mye bedre opplevelse.
Styr unna hvis du ønsker en ekte italiensk matopplevelse.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Geir Helge B
Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Vi endte her etter et søk på Tripadvisor. Det er et flott sted å spise middag,men veldig stort og virker kaotisk. Maten var noe smakløs. Vi fikk servert varm hvitvin og det tok en time før vi fikk maten. Fint lokale, men ikke det finnes bedre

Dato for besøk: juli 2017
2  Takk, Hege M

Reisende som så på O Parrucchiano La Favorita, så også på

Sorrento, Provinsen Napoli

Har du vært i O Parrucchiano La Favorita? Del dine erfaringer!