“God mat topp service ”

God for: Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Centro
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Koselig restaurant med servering ute på fortauet. Kjempe trivelig betjening som yter topp service. Maten smaker fortreffelig.
Anbefales.

Takk, Laader

Anmeldt 18. september 2018

Vi var 22 stykker, bord og meny var forhåndsbestilt. God mat og hyggelig betjening, flott atmosfære. 3 av oss spiste også lunsj der dagen etter - godt og litt dyrt.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Arne B
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Vi fikk anbefalt denne av et hotell i nærheten, da vi skulle ha lunch rett etter ankomst, det er en perle midt i en pulserende storby, føler at man er på landsbygda. Litt rustikk stil som er sjarmerende, både på restauranten og maten. Het er det ekte tradisjoner i maten. God service og hyggelige priser! Anbefales!

2  Takk, DagJohansen
Anmeldt 7. juni 2018 via mobile enheter

Snublet forbi restauranten etter en lang dag med sightseeing. Ble vist til et bord for to raskt, selv om de fleste bordene var reservert. Dyktige og serviceinnstilte servitører med sløyfe og sort vest. Hyggelige lokaler og over middels god mat til tross for litt dyre priser. Mange retter med sjømat hvis man ønsker det. Ellers vanlig utvalg av italiensk mat. Verdt et besøk!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 25elinh
Anmeldt 31. mars 2017 via mobile enheter

Jeg var her med min søster og mine foreldre. Maten var god , nydelig vin, men det som toppet hele måltidet var personalet og eieren. Fantastisk service og personlig oppvartning som skapte god stemning. Da ingen av oss hadde valgt Tiramisu til dessert så kom han med en stor tallerken og fire skjeer for den måtte vi smake på! Så kom eierens spesialitet på bordet. Frossen mandarindrink med Grand Marnier. Nydelig!! Må smakes!!

Dato for besøk: mars 2017
Takk, LeneE_13

Reisende som så på Trattoria Tritone 1884 - Antonio Camponeschi, så også på

Har du vært i Trattoria Tritone 1884 - Antonio Camponeschi? Del dine erfaringer!