“Samlebånd, raskt inn, raskt ut. Ikke et sted du føler du kan bli sittende og kose deg, men maten var helt ok.”
Anmeldelse av La Canonica Ristorante

Vurdert som nr. 1 398 av 15 085 Restauranter i Roma
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Trastevere
Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Vi gledet oss veldig til en middag i Trastevere, vi fikk anbefalt denne restauranten i tillegg til at det var «innkastere» der som inviterte oss inn. Koselig sted, mange hyggelige servitører som smilte og hilste. Men opplevelsen ble dårligere og dårligere etterhvert. Tok litt tid før vi fikk menyer, og da vi fikk de var servitøren veldig ivrig på å ta bestilling. Vi sa vi trengte tid til å lese, og syns det var rart at de ikke venter til vi hadde lukket menyene. Opplevde det som ganske masete. Tredje gangen han spurte var vi klare. Rødvinen var god, maten var helt ok. Den dårlige opplevelsen kom mest av at vi følte at vi ble servert på samlebånd. Det var om å gjøre å få kunder raskt inn og raskt ut for å tjene mest mulig penger. Vi rakk knapt å sitte der i 30min, vi ville bare bort etterhvert. Det verste var da vi skulle betale og servitøren gjentok 3 ganger at tips til han ikke var inkludert i totalen og dette måtte legges igjen som cash på bordet. Vi kommer ikke tilbake hit dessverre.

Vi la videre merke til at paret på nabobordet fikk hovedretten «kastet» på bordet før de i det hele tatt var ferdig med forretten. Vi ble enige om at dette var fast food ☺️

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Companion29065544440

Anmeldt 5. juni 2022 via mobile enheter

Deilig mat, rask og hyggelig service av Rasel. Vi kommer gjerne tilbake. Anbefales. Store porsjoner, mat i massevis....

Dato for besøk: juni 2022
Takk, A184UAmarias
ristorantelacanonica, Direttore generale på La Canonica Ristorante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2022

Ciao Amaria,
grazie mille per il tuo feedback!

Anmeldt 17. november 2021

Spiste lunch her. Hyggelig personale som var veldig ivrig på å få oss inn. Fikk bord ute med varmelampe (eneste grunn til vi sa ja til å bli). Lasagnen var grei nok, tviler den er hjemmelaget. Husets rødvin (et glass) var grusom og overpriset. Kommer aldri igjen hit. To stjerner (og ikke en) pga plassen som ligger fint til.

Dato for besøk: november 2021
Takk, bj_rnb641
Anmeldt 8. november 2021

Vi flyktet inn i denne restauranten da regnet høljet ned rundt oss, med håp om å få et godt måltid og en god opplevelse. Dette ble det dessverre ikke noe av. Kelneren vi fikk hadde en forferdelig dag på jobb, med mindre dette er den vanlige standarden. Han kom å spurte oss om bestillingen vår fire ganger, ettersom han glemte bestillingen og det virket som notatblokka hvor han tok bestillingene vår et eneste stort rot. Bestilte rødvin, men fikk servert hvitvin først. Fikk omgjort det til å få rødvin til slutt, men dette ble ikke servert i rødvinsglass. Glassene vi måtte si oss fornøyd med, var i tillegg skitne, og vi måtte spørre om å få nye vaskede glass. Vannet som vi bestilte kom ikke før vi hadde spurt fem ganger, og da var vi allerede halvveis i måltidet. Pizzaene var veldig oljete, og Pizza margharita var «totally bland» og uten smak.

Dato for besøk: november 2021
Takk, SullikHimo
Anmeldt 25. september 2021 via mobile enheter

Fantastisk lunsjsted i Trastevere! Mye og god mat til en hyggelig pris. Lunsjen ble komplett med vår kelner Rasel som ga perfekt service og glimt i øye! Veldig mye folk, men du får bord om du venter 5-10 minutter. Bør prøves!

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, Børge T

Har du vært i La Canonica Ristorante? Del dine erfaringer!