Har spist på en del restauranter gjennom mitt nå 52 år gammelt liv, og må si at denne opplevelsen vi fikk i kveld unner jeg ingen. Mine kone og jeg ble totalt oversett når vi snakker om service. Her ble vi ikke imøtekommet på en god måte og fikk forslag på verken mat eller vin til middagen. Servitøren vi hadde ble nesten litt irritert når min kone spurte om hvilken vin som passet til den retten hun hadde bestilt. Han sa en type vin som vi ikke fikk med oss, og virket da sur når vi spurte igjen. Da jeg skulle bestille noe å drikke var han på vei bort fra bordet vårt og jeg fikk nesten ikke bestilt min drikke før han var borte igjen. Da andre gjester ved bordet ved siden av spurte om noe, var det latter og full service der. Helt forferdelig hvordan de kan forskjellsbehandle gjestene sine. Kona bestilte vin og jeg en øl, vin kom og ølen uteble. Måtte til slutt spørre om han hadde glemt meg, og da kom han tilbake med ølen jeg hadde bestilt, helte han det oppe i glasset jeg hadde litt vann igjen i og gikk. Brødet som man får før maten fikk vi lang tid etter alle andre. Maten var ok men ikke noe mer enn det. Da vi spurte om regningen så fikk vi den ganske fort, men det tok så lang tid før han kom tilbake med betalingsterminalen, at vi reiste oss opp og gikk ned til kassen for å betale. Da snakket jeg med en annen ansatt og fortalt hva vi hadde opplevd. Jeg fortalte da om denne servitøren som totalt ignorerte oss og gav oss den verste servicen vi har vært borti. Han beklaget da for dette, og hente den andre servitøren slik at han kom bort til oss. Jeg spurte om vi hadde gjort noe galt, og han unnskyldte seg og sa at det var litt mange mennesker som kom inn på en gang. Så begynte han å snakke italiensk med den andre hyggelige servitøren. Jeg sa uttrykkelig fra om hva vi hadde opplevd, og han beklaget dette på det sterkeste. Vi spiste en enklere middag med vin, vann og øl til og jeg fortalte at vi hadde blitt sittende lenger hvis ikke hadde opplevd dette. Vi fikk fratrekk på regning på 25 euro av den hyggelig servitøren og han beklaget igjen.Vi gikk og kommer aldri å dra tilbake ditt igjen.