Rett og slett nydelig Tiramisu, var innom her flere ganger i løpet av besøket. Anbefaler å ta turen innom:)
5–9 av 3 906 anmeldelser
Aldeles fantastisk god og enda litt.
Fortjener virkelig sin 1.plass her på TripAdvisor.
Anbefales på det sterkeste. Løp og kjøp, og nyt stunden.
Denne lille restauranten/Take away har vi nok gått forbi noen ganger. Den ble oppdaget takket være TripAdviser. Vi handlet to store Tiramisu med pistasj og som vi spiste etter en lunsj. Den var utvilsomt den beste Tiramisu vi noen gang har spist. Vi kommer igjen neste gang vi er i Roma. Det er noen få spiseplasser på restauranten, men de fleste kjøper nok dessert og tar den med.
Tiramisu er nesten alltid godt, men her er den utmerket. Den store er ikke for stor, så velg den og sitt ned å slapp av.
Dette var en veldig god tiramisu. Veldig bra man kan velge mellom 2 forskjellige størrelser. Absolutt et sted man kan handle.