“Kjempe deilig italiensk lunch”
Anmeldelse av Mimì & Cocò

Mimì & Cocò
Vurdert som nr. 80 av 14 963 Restauranter i Roma
Kjøkken: Italiensk
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Parione
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Her hadde vi en kjempe god italiensk lunch. Deilig pasta og vin i koselig lokaler. Vi fikk god service av Mattia og Valentina. Det var rimelige priser og dette stedet er absolutt verdt et besøk!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, DonaHaug

Anmeldt 10. september 2018

Meg og min kjæreste besøkte denne lille vinbaren to ganger i løpet av oppholdet vårt. Maten var utrolig god, servicen upåklagelig og prisene helt innafor.
God lasagne, god pasta, god vin. Her skal jeg kommer tilbake til!

Dato for besøk: august 2018
Takk, FrequentFlier796324
Anmeldt 16. april 2018 via mobile enheter

Koselig lite sted som vi fant på tripadvisor. Kjekt og smilende personal. God lasagne, kunne vært mer kjøtt i den. Litt misforståelser når vi skulle betale, servitøren sa en glose på italiensk og det utgjorde at hu beholdt resten av pengene som vi skulle hatt tilbake...altså de fikk en god tips av oss....hadde ikke tenkt å gi så mye...Men dette er en plass vi hadde besøkt igjen.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, lizzyvarne
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

Vi fant denne via tripadvisor og det var vært turen! Kjempe hyggelig sted. Bestilte parmaskinke og mozzarella til forret(delte), hovedrett var risotto med sopp(helt nydelig). Kjæresten bestilte lasagne, veldig god. Ta turen! Skikkelig italiensk god restaurantDet var helt perfekt. Hyggelig betjening og god service.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, johhes
Anmeldt 28. mars 2018

Vi var ikke så sulten så vi bestilte køttboller med stekte poteter på deling med brød til Tenkte at det ville bli en grei opplevelse. Opplevelsen ble fantastisk. Maten var nydelig. Kjøttbollene og tomatsausen smakte himmelsk og brødet var dunket lett med olivenolje og krydder. All maten er hjemmelaget med ferske varer. Vinen til maten var ypperlig. Vi fikk god service fra servitøren vår Elisa. Vi gjør oss klar til å gå der i dag også.

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, Natacha R

Reisende som så på Mimì & Cocò, så også på

Har du vært i Mimì & Cocò? Del dine erfaringer!