Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempe deilig italiensk lunch”
Anmeldelse av Mimì e Coco

Mimì e Coco
Vurdert som nr. 34 av 13 064 Restauranter i Roma
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Parione
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Her hadde vi en kjempe god italiensk lunch. Deilig pasta og vin i koselig lokaler. Vi fikk god service av Mattia og Valentina. Det var rimelige priser og dette stedet er absolutt verdt et besøk!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, DonaHaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (8 913)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 8 917 anmeldelser

Anmeldt 10. september 2018

Meg og min kjæreste besøkte denne lille vinbaren to ganger i løpet av oppholdet vårt. Maten var utrolig god, servicen upåklagelig og prisene helt innafor.
God lasagne, god pasta, god vin. Her skal jeg kommer tilbake til!

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, FrequentFlier796324
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2018 via mobile enheter

Koselig lite sted som vi fant på tripadvisor. Kjekt og smilende personal. God lasagne, kunne vært mer kjøtt i den. Litt misforståelser når vi skulle betale, servitøren sa en glose på italiensk og det utgjorde at hu beholdt resten av pengene som vi skulle hatt tilbake...altså de fikk en god tips av oss....hadde ikke tenkt å gi så mye...Men dette er en plass vi hadde besøkt igjen.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, lizzyvarne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

Vi fant denne via tripadvisor og det var vært turen! Kjempe hyggelig sted. Bestilte parmaskinke og mozzarella til forret(delte), hovedrett var risotto med sopp(helt nydelig). Kjæresten bestilte lasagne, veldig god. Ta turen! Skikkelig italiensk god restaurantDet var helt perfekt. Hyggelig betjening og god service.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, johhes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mars 2018

Vi var ikke så sulten så vi bestilte køttboller med stekte poteter på deling med brød til Tenkte at det ville bli en grei opplevelse. Opplevelsen ble fantastisk. Maten var nydelig. Kjøttbollene og tomatsausen smakte himmelsk og brødet var dunket lett med olivenolje og krydder. All maten er hjemmelaget med ferske varer. Vinen til maten var ypperlig. Vi fikk god service fra servitøren vår Elisa. Vi gjør oss klar til å gå der i dag også.

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, Natacha R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Mimì e Coco? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din