Fantastisk sjarmerende sted. God mat og god vin. Hyggelig betjening som mottok oss på en meget god måte.
30–34 av 3 071 anmeldelser
Vi koste oss veldig. Skikkelig god ost of vin. Hyggelig betjening og koselig atnosføre. Helt fantastisk! Barbaresco vinen var super til ostefatet!!
Vi kommer tilbake neste gang vi er i Roma!
Stoppet opp for et glass vin . Satt på stoler på fortauet med vinkasser til bord. Mye gode småretter så vi måtte tilbake til lunsj dagen etter. Fantastisk god mat, hyggelig betjening og hyggelige priser. Anbefales!
Fantastisk liten vinbar med enkel matmeny, som for øvrig smakte utmerket!
Selve restauranten er liten, med kun 8 bord. Du får ikke reservert, så sørg for å møte opp i god tid før du er sulten. Atmosfæren og betjeningen er virkelig ypperste klasse! Stedet er virkelig hyggelig, med fin bakgrunnsmusikk i koselige omgivelser.
Matmenyen er enkel, men absolutt riktig!
Vi fikk perfekt servert forrett med skinke og oster, perfekt dandert.
Hovedrett besto av lasagne og kjøttboller, begge var smakfulle og delikate, og møtte forventningene til en italiensk hverdagsmiddag.
Anbefaler stedet hvis målet er en hyggelig kveld ute uten med enkel servering og noe godt i glasset.
Perfekt sted for en date ute med din kjære!
Obs, små bord: ikke ta med barna ;)