Bussene måtte vi vente på i 30min. Anbefaler alle å booke et annet selskap. Dette er ikke greit å bruke tid på å vente på buss!!!
Ikke så veldig fullt, glir godt i trafikken. God utsikt ved Maggiorekirka, Colosseum, Kapitol. Etter det er den litt unna Severdighetene, man ser lite interessant. Bare lyd i ene ørepropp, som også virket dårlig av og til.
Ikke spesielt god opplevelse. Vi tok busstur for å få mer utbytte av historien bak arkitekturen. Guiden som var innspilt på bånd var svært vanskelig å høre da de hadde bakgrunnsmusikk NON stop! I tillegg er det mye unødvendig venting pr. stop. Vi fant raskt ut at man fint kan gå disse strekningene om man er frisk og rask
Jeg og samboeren min bestilte tur hvor hovedpunktet var Colosseum. Vi brukte veldig mye tid på Kapitolhøyden og i Basilica di San Pietro in Voncoli. Når vi først kom til Colosseum som var siste stopp på turen, varte det bare i 15min/100 meter inne på Colosseum. Når guiden sa at neste stopp var Colosseum, jublet folk fordi de hadde betalt for en tur der Colosseum skulle være i fokus... Det endte med at jeg og samboeren forlot gruppen og vandret selv inne på Colosseum i eget tempo og fikk se det vi ville.
Vi betalte 60euro for 3personer og tok bussen 2stopp. Neste gang vi skulle på så kom den etter en halvtime venting og vi fikk ikke plass. I brosjyrene står det at bussen kommer hvert 10-ende minutt. Folk hadde ventet i 45min. Det er bedre å gå selv enn å vente i timesvis på buss man ikke får plass på. Veldig dårlig opplevelse.
18 euros pr pers er vel noe i meste laget... er stapp fult, ikke lett å få sitteplass på topp om du ikke er verdensmester i dirty triks!
Wi-fi ombord sa folk.. neppe! Du kommer deg på, men er ubrukelig.
Et triks er å bruke beina ;-)