Utrolig flink guide ved navn Roberto. Han var utrolig kunnskapsrik. Veldig glad for at vi bestillte med guide. Fikk så mye mer ut av besøket.
Veldig flink og kunnskapsrik guide. Geleidet oss igjennom folkemengden og stoppet opp ved spesielt interessante objekter.
Veldig bra opplegg. Guiden var veldig kunnskapsrik og behagelig å høre på. Han tilpasset turen i Vatikanmuseet til gruppens ønsker. Snarveien fra Det Sixtinske Kapell til Peterskirken var vært turen alene.
Eneste å trekke på opplevelsen var at vi fikk inn en annen guide på radioen under besøket i Peterskirken, så det var vanskelig å få med seg hva han sa der.
Utrolig flink guide (Julian) som viste hva han snakka om. Ble positivt overrasket over hvor spennende dette var. Kan anbefales!
Virkelig en fin måte å oppleve Vatikanet på. Her er det mye informasjon som du går glipp av uten en guide. Så blir du i tillegg sluser forbi køen av andre turister som vernet å se på dette storslagne stedet.
Vår guide Julian/Guliano var dyktig, kunnskapsrik, snakket veldig godt engelsk og gjorde alt han kunne for at alle skulle ha det greit. Kan sterkt anbefales!
Ellers var opplevelsen flott, et must å se disse serverdighetene og høre historien når en er i Roma. Mye folk overalt, men sånn må man nesten belage seg på.