Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Made In Rome Tours på
Anmeldt 5. desember 2022

Vi var veldig godt fornøyde med guiden (Giovani) som var med oss på omvisningen. Forklarte godt om de ulike tingene som vi stoppet ved. God til å opplyse om de ulike reglene som gjaldt for de ulike områdene på omvisningen.

Dato for opplevelse: desember 2022
Takk, espenb462
Anmeldt 19. oktober 2022

Utrolig flink guide ved navn Roberto. Han var utrolig kunnskapsrik. Veldig glad for at vi bestillte med guide. Fikk så mye mer ut av besøket.

Dato for opplevelse: oktober 2022
Takk, L1443UIanitaa
Anmeldt 12. oktober 2022 via mobile enheter

Veldig flink og kunnskapsrik guide. Geleidet oss igjennom folkemengden og stoppet opp ved spesielt interessante objekter.

Takk, 100jarleh
Anmeldt 5. oktober 2022 via mobile enheter

Veldig bra opplegg. Guiden var veldig kunnskapsrik og behagelig å høre på. Han tilpasset turen i Vatikanmuseet til gruppens ønsker. Snarveien fra Det Sixtinske Kapell til Peterskirken var vært turen alene.
Eneste å trekke på opplevelsen var at vi fikk inn en annen guide på radioen under besøket i Peterskirken, så det var vanskelig å få med seg hva han sa der.

Takk, Lasse K
Anmeldt 15. juni 2022 via mobile enheter

Utrolig flink guide (Julian) som viste hva han snakka om. Ble positivt overrasket over hvor spennende dette var. Kan anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, Anekje