Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Made In Rome Tours på
Anmeldt 27. februar 2023 via mobile enheter

Det var ikke stor gruppe,gode høretelefoner,og en guide som snakket tydelig engelsk.Vi var fornøyd med alt,lett å finne møteplassen, vi følte oss velkommen I gruppa.

Takk, Ruth Merete R
Anmeldt 3. januar 2023 via mobile enheter

Styr unna og gå heller bakveien inn i kapellet. ( Ikke bruk billett inngangen.) Guiden bare gikk gjennom uten og ha kontroll på gruppen. Eneste vi hørte var bla, bla, bla. (Noe mange klaget på.) Snakket også dårlig Engelsk!

Takk, Rune V
Anmeldt 5. desember 2022

Vi var veldig godt fornøyde med guiden (Giovani) som var med oss på omvisningen. Forklarte godt om de ulike tingene som vi stoppet ved. God til å opplyse om de ulike reglene som gjaldt for de ulike områdene på omvisningen.

Dato for opplevelse: desember 2022
Takk, espenb462
Anmeldt 19. oktober 2022

Utrolig flink guide ved navn Roberto. Han var utrolig kunnskapsrik. Veldig glad for at vi bestillte med guide. Fikk så mye mer ut av besøket.

Dato for opplevelse: oktober 2022
Takk, L1443UIanitaa
Anmeldt 12. oktober 2022 via mobile enheter

Veldig flink og kunnskapsrik guide. Geleidet oss igjennom folkemengden og stoppet opp ved spesielt interessante objekter.

Takk, 100jarleh