Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Made In Rome Tours på
Anmeldt 8. april 2024 via mobile enheter

Veldig fin guidet tur. Guiden Giovanni var kunnskapsrik og fortalte masse om det vi så. Måtte selvfølgelig ta kun det han mente var av betydning, ellers kommer man aldri gjennom. Og ikke minst, så unngikk vi timer med kø.

Takk, Kethil
Anmeldt 2. desember 2023 via mobile enheter

En flott, hyggelig og humoristisk guide, god engelsk kunnskaper og høyt faglig kunnskapsnivå. Snakker klart og tydelig. Byr på seg selv.
Meget bra.

Takk, Rune G
Anmeldt 17. november 2023 via mobile enheter

God omvisning av kunnskapsrik og dyktig guide. Litt for kort tid inne i det Sixtinske kapellet. Lydkvaliteten inne i Peterskirken var heller ikke bra

Takk, Onkel_re1sende_Mack
Anmeldt 7. oktober 2023 via mobile enheter

Vi hadde kanskje høye forventninger om god orientering og spennende historier med mystisk bakteppe. Hjelper lite at guiden er hyggelig når engelsken er svak og informasjonen virker tilfeldig, opplagt og ofte mangler sammenheng.

Takk, 654kathrineg
Anmeldt 20. juni 2023 via mobile enheter

Dette var en bra start på Roma turen vår, veldig dyktig guide og han var svært rutinert. Det var svært mange mennesker i Vatikanet den dagen vi var der, og noen deler av turen gikk litt kjapt da det rett og slett var litt trangt blant alle gruppene. Savnet litt tid til å ta litt bilder, men alt i alt veldig bra!

Dato for opplevelse: juni 2023
Takk, karolinen2017