Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 475)
Filtrer anmeldelser
3 475 resultater
Vurdering fra reisende
1 843
1 311
226
56
39
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 843
1 311
226
56
39
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 475 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Jeg og min mann bodde på dette hotellet fra 23/7-27/7 2018. Meget bra hotell, reint og veldig flotte rom som ligger svært sentralt rett over jernbanestasjonen termini i Roma. Buss og t bane stasjonen ligger også der, såvi hadde alt i nærheten. Her kan man nok tro at det blir mye støy, men vi hørte ingenting fra rommet. God frokost med både varme og kalde retter samt kaker og frukt. Kaffe i alle varianter for dem som ønsker det. Vakt i døra å pikkoloer som sto klare for å bære bagasjen. Hyggelig resepsjonspersonale som forklarte og viste på kart det vi ønsket å se. Colloseum er ett kvarters gange fra hotellet, trevifontenen ca 20 min gange og 25 minutters gange til Spansketrappen. Men fullt mulig å ta t bane dit også. Men litt lite innbydende restauranter i nærheten av hotellet for oss, så vi tok t banen på kveldene å gikk av ved Spansketrappen. I det området er det alt du kan ønske deg av både restauranter, designerbutikker osv osv. Hotellet lå heilt perfekt til da vi kom med tog fra Firenze og ikke minst da vi hadde tidlig avgang med fly avreisedagen. Flytoget gikk fra Termini terminalen. En del tiggere befant seg rett utenfor og innpå Termini, så vær obs å hold på det du eier. Hotellet anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Y3587WJanneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ernesto N, Direttore på UNAHOTELS Deco Roma, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2018
Google-oversetting

Dear Anne H,

Thank you for the time you dedicated in writing a comment regarding your recent stay at UNA Hotel Roma

It is always extremely rewarding to receive such positive comments from our guests as they enable us to always keep our standards very high, and we are pleased to know that we were able to meet your expectations.

We thank you for your kind words of appreciation, it is a pleasure to learn you felt comfortable and welcomed as this is constantly what we strive to achieve

We are looking forward to welcoming you again in the near future.

Yours sincerely,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2018 via mobile enheter

Hotellet rotet med vår booking, noe vi fikk beskjed om når vi ankom hotellet. Vi møtte elendig service når vi skulle ordne opp, endte med å bo på annet hotell. Utrolig dårlig start på ferien sammen med våre to små barn!

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Beate I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ernesto N, General Manager på UNAHOTELS Deco Roma, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2018
Google-oversetting

Dear Mrs Beate,

We regret to read your feedback on what happened during your check-in time, we certainly believe that situations like this are not at all pleasant and we do understand your disappointment, however you were certainly given all the possible assistance from our staff members on this matter.

As already explained, unfortunately your reservation not was guaranteed due to the fact that your credit card didn't work and without any further feedback the reservation was cancelled automatically.

We do hope to have the opportunity to welcoming you in our hotel in the future in order to show you our great level of service.

Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2016 via mobile enheter

Første besøk i Roma, og fikk dette hotellet anbefalt via en norsk avis. Perfekt beliggenhet, kort vei alle veier, og et hotell med meget god standard og kvalitet god frokost, god seng, store rom, og god service! Dette hotellet kan jeg virkelig anbefale!

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 1971kirstimm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2014

Fantastisk hotell rett i nærheten av Termini. Bodde i en suite, og hele familien lengter tilbake. Hyggelig og hjelpsom betjening, rent og delikat overalt og nydelig frokost. Ved neste Roma-besøk ønsker vi å bo her igjen!

Dato for oppholdet: juli 2014
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Kjersti S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2014

Ligger meget sentralt kun 2 minutter å gå fra flytoget. Hotellet er meget pent. Rommene var store og fine med inkludert minibar (superior, hjørnerom i 5 etasje).

Frokosten hadde rikt utvalg og var meget god.

Grei gå avstand til alt av severdigheter.

Totalsett en meget god opplevelse. Ville lett anbefalt dette til andre.

Romtips: kjør upgrade til superior.
Dato for oppholdet: mars 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, erik w
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser