“Familievennlig”

Bestill bord
tor. 10.10.
20:00
Vurdert som nr. 425 av 15 081 Restauranter i Roma
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Familier med barn, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Lunsj, Frokost, Middag, Sent på kvelden, Buffet, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Omgivelser: San Giovanni
Anmeldt 12. juni 2023 via mobile enheter

Veldig god mat og service Ble anbefalt restauranten av hotellet vi bodde på. Vi spiste der 3 ganger i løpet av oppholdet .

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Anne-Brit Helle J

Anmeldt 10. mai 2022 via mobile enheter

Ble møtt av koselig og imøtekommende betjening. Koselig restaurant med meget god mat. Bestilte Carbonara og pizza. Vært der to ganger under oppholdet, og kommer helt klart igjen ved en senere anledning. Rett og slett en trivelig liten perle med god atmosfære.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Ole Kristian T
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

God service og fantastisk mat! God pris også. Ble møtt av hyggelig ansatte og hadde en god opplevelse gjennom hele måltidet

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, Nylandd
Anmeldt 20. juni 2016 via mobile enheter

Maten var ok, men servicen var langt ifra den beste jeg har Vært borti. Greit nok at det er EM og det er på skjermene inne, det bryr jeg meg ikke om - men! At servitøren min (hvem enn nå det var, siden vi hadde tre forskjellige på et tidspunkt) stod å så på kamp i stedet for å være oppmerksom på oss, var ikke greit. (Der var ikke engang Italia som spilte..) I tillegg var det gjester som kom etter oss som fikk gjort sine bestillinger Før oss...? Og der blir litt rotete når en gir oss dessert menyen men ikke har ansvar for å følge opp bordet. Der tok for lang tid.
Helt gjennomsnittlig, grei mat.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, ReinaMuerte
Anmeldt 7. juni 2016 via mobile enheter

Var ute for å spise lunsj og fant tilfeldigvis denne restauranten på vår vei. De hadde veldig god pizza og et godt utvalg av glutenfri pasta.

Dato for besøk: juni 2016
1  Takk, oddkristerf2018

Reisende som så på Il Tempio di Minerva, så også på

Har du vært i Il Tempio di Minerva? Del dine erfaringer!