Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende!”
Anmeldelse av Caffè Domiziano

Caffè Domiziano
Vurdert som nr. 10 625 av 13 717 Restauranter i Roma
Prisklasse: USD 35 - USD 49
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Parione
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Plasseringen er perfekt, men maten var svært skuffende. Dyr pizza, som var helt svart av sot og smakte røyk. Ble uvel av maten, anbefales ikke.

Dato for besøk: november 2018
Takk, solveige608
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 197)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 1 197 anmeldelser

Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Flott restaurant med fantastisk service. Maten var 1 klasse, maten var den beste i Roma så langt. Gode viner, og drinker. Hit vil jeg mere.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Morten Clarin L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. mars 2018 via mobile enheter

Veldig dyr plass. Ok for en øl i solen men ikke noe mer. Fin beliggenhet i solen på dagtid. Ville ikke ha tatt lunsj eller middag her

Dato for besøk: mars 2018
Takk, OKornberg321
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2017 via mobile enheter

Maten var elendig. Ceasar salaten hadde en dressing som gjorde den uspiselig. Steak'en kom uten poteter eller tilbehør. Pizzaen var faktisk OK. 11 EUR for en flaske vann!! Servitøren presiserte flere ganger at den skyhøye regningen var uten tips. Det fikk han ikke.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Christopher J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. september 2016 via mobile enheter

Nydelig plass på piazza Navona. Vi koste oss her i 2 timer med god drikke og god mat. Spiste gnocchi med gorgonzola og spinat, tomat og mozzarellasalat og pizza fra steinovn! Klager ikke på maten! Prisen var veldig høy, og nederst på menyen sto det 10% servicio. Den er grei. Vi er informert. Men når vi hadde betalt stoppet servitøren oss og spurte om vi ikke skulle gi noe tips. Jeg sa at vi har betalt 10% på regningen, noe som ble 12 euro. Han sa at det ikke var til han og at vi måtte gi mer. Han var aggressiv og sur, og det hele ble veldig ubehagelig! Nei takk.. Aldri dit igjen! Synd, for vi hadde opprinnelig en fin stund der, men det gikk over...

Dato for besøk: september 2016
Takk, StineMB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Caffè Domiziano, så også på

 

Har du vært i Caffè Domiziano? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.