Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott å sitte å se på livet men dyrt”
Anmeldelse av Caffè Domiziano

Caffè Domiziano
Vurdert som nr. 10 629 av 13 725 Restauranter i Roma
Prisklasse: USD 35 - USD 49
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Parione
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Grei plass hvis man ønsker å betale for orkesterplass for å se på livet på iazza Navona. Stressete kelnere, dyrt men flott å sitte i solen hvis nan bare ønsker å ta en kaffe eller et glass vin.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 299geir_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 198)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 198 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Plasseringen er perfekt, men maten var svært skuffende. Dyr pizza, som var helt svart av sot og smakte røyk. Ble uvel av maten, anbefales ikke.

Dato for besøk: november 2018
Takk, solveige608
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Flott restaurant med fantastisk service. Maten var 1 klasse, maten var den beste i Roma så langt. Gode viner, og drinker. Hit vil jeg mere.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Morten Clarin L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. mars 2018 via mobile enheter

Veldig dyr plass. Ok for en øl i solen men ikke noe mer. Fin beliggenhet i solen på dagtid. Ville ikke ha tatt lunsj eller middag her

Dato for besøk: mars 2018
Takk, OKornberg321
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2017 via mobile enheter

Maten var elendig. Ceasar salaten hadde en dressing som gjorde den uspiselig. Steak'en kom uten poteter eller tilbehør. Pizzaen var faktisk OK. 11 EUR for en flaske vann!! Servitøren presiserte flere ganger at den skyhøye regningen var uten tips. Det fikk han ikke.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Christopher J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Caffè Domiziano, så også på

 

Har du vært i Caffè Domiziano? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.