ChristinaV
1 193
4 104
1 193
Anmeldt 18. februar 2018 via mobile enheter

Veldig trivelig service, fikk god hjelp til å finne frem, få tips om hva vi burde se mm. Kjempegod frokost med godt utvalg, mye fersk frukt og bakevarer. Tilbrakte flere kvelder i hotellets bar, som lagde førsteklasses drinker. Gode senger og veldig praktisk beliggenhet. Storfornøyd med oppholdet.

Dato for oppholdet: februar 2018
2  Takk, 472randil
Anmeldt 15. januar 2018

En av de beste hotellene jeg har bodd på, alt var tilrettelagt for at vi skulle trives.
Hvis jeg noen gang skal tilbake til Roma, komme jeg garantert til å bo her.
- Hyggelig personale
- Rent
- God frokost
- Gode senger
- Gå avstand til det meste

Dato for oppholdet: desember 2017
4  Takk, cathrineh_glos
Anmeldt 12. november 2017 via mobile enheter

Rent, bra trykk i vannet, blide mennesker, god seng. Frokosten er bra til å være italiensk hotell. Varierende størrelse på rommene. Noen har dusj og noen har badekar. Sentralt to minutter fra Trevi fontenen. Ikke noe bråk.

Dato for oppholdet: november 2017
1  Takk, Helle S
Anmeldt 2. mai 2017 via mobile enheter

Dette er et kjempefint hotell sentralt i Roma. Svært hyggelige og serviceinnstilte ansatte, flotte rom, nydelig frokost, flott takterrasse og ligger i gangavstand til alle severdighetene i Roma. Hotellet har treningsrom, egen lekeplass for barn og bar/restaurant. Anbefales!

Dato for oppholdet: mai 2017
2  Takk, HugoR2033
Anmeldt 12. mars 2016 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet 5 min fra togstasjon. God standard, praktisk med terrasse på taket, og veranda på rommene i 4. etg. Meget god frokostbuffet, og hyggelig personale. Praktisk for røykere, med egen veranda i hver etg. Vårt 2. opphold på hotellet, og kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: mars 2016
Takk, M5701YSritas