Flott sted, i forhold til pris. Veldig god pizza. Samboeren min skrøyt av den glutenfrie. Anbefales!
3–7 av 1 515 anmeldelser
Jeg og min samboer kom hit etter mange timer I Vatikanet og satte oss ned for å spise lunsj. Vi fikk raskt bestille og maten kom fort på bordet. Rask og enkel betaling også. Maten var helt grei, selv om jeg mistenker at pizzaen kunne stått lengre I ovnen da den var bløt på midten og de ansatte kunne kanskje kledd å tatt på seg litt flere smil for å Gjøre det hyggeligere.
Startet med at fargene var kjente (As Roma). Prøvde pasta, da vi har spist masse pizza de siste dagene. Carbonara var litt for mye pepper i, mens pasta med laks og kremet saus var fantastisk! Folkene som jobber der var hyggelige og prisene snille. Min favoritt fotballspiller, Francesco Totti er visstnok stamgjest på denne plassen også :D