Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt”
Anmeldelse av Virginiae

Virginiae
Bestill bord
2
tor. 9.2.
20:00
Vurdert som nr. 113 av 13 725 Restauranter i Roma
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 16 - USD 48
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Parione
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Alt levde opp til forventingene, helt eksemplarisk service. God prosecco og vin, veldig fornøyd med servitøren vår, Fabio! Give him a raise!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, andersvigdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (2 378)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 2 378 anmeldelser

Anmeldt 22. februar 2018 via mobile enheter

Stedet er rent og hyggelig med oppmerksom betjening. Men maten var på grensen til ille. Overkokt artisjokk som svømte i olje. Uinspirerte kjøttboller. Overkokte billige lammestykker. Det var det vi bestilte og fikk servert av entusiastisk personale.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, EyAndreas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
bernardo76, Proprietario på Virginiae, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2018
Google-oversetting

Passa a italiano
we are so sorry that our Roman cuisine you did not like ... you could tell us before we would have remedied. you had made us understand everything was ok. thanks the same and always force norway...
Bye bye

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2017

Vi var 6 personer som skulle ha en bedre middag i Roma. Bestilte på forhånd via The Fork. Veldig god service og veldig mye mat for en rimelig penge.

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Torermittnavn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juni 2017 via mobile enheter

Deilig fersk pasta, vin, tiramisu og service. Vi satt ute på gaten og fikk musikk i bakgrunnen og en fin utsikt

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Elisabeth A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. mai 2017 via mobile enheter

Herlig måltid etter lang dags reise. Smakfull forrett - bruschetta x5. Beste saltimbocca med tilbehør smakt på lenge, toppet med husets tiramisu til dessert. Topp start på oval weekend

Dato for besøk: mai 2017
Takk, 521lasses
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i Virginiae? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.